1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Geçiş çile oldu
Geçiş çile oldu

Geçiş çile oldu

Bayram, tatil, özel gün gibi vatandaşların çalışmadığı günlerde, Güneye geçişlerde yaşanan sıkıntı bitmiyor. Bayramın son gününde de, Kermiya geçiş noktasında araç kuyrukları oluştu

A+A-

Tanju KONURALP
Bayramın son gününde de, Güney’e geçişlerde  yoğunluk yaşandı. Öte yandan vatandaşların bayram, hafta sonu veya özel tatil günlerini, Güney’de geçirmeye çalışmaları, tam anlamı ile eziyete dönüşüyor.
Kermiya geçiş noktasında, sabahtan itibaren araç kuyrukları oluştu, geçiş için dakikalarca beklendi.
Güney’den geçişlerde benzeri sorunların yaşanmazken, vatandaşların en fazla on dakika beklediği gözlemlendi.

Yeni uygulama ile işler daha da zorlaştı
Geçmişte uzun kuyruklarda bekleyen vatandaşlar, araçtakilerin kimliklerini alarak, gümrük işlemlerini gerçekleştirebiliyordu. Ancak yeni uygulama ile araçta bulunan herkesin kendisini beyan etmesi ve aracın da görevli memurlarca görülmek istenmesi, geçmişe nazaran sınır geçişlerinin daha da zor bir hal almasını sağladı.

Vatandaş ne dedi? Vatandaş ne dedi? Vatandaş ne dedi? Vatandaş ne dedi?

İbrahim Akay
Her özel günden yaşanan bu sıra ve bekleme sıkıntısından bıktık usandık. Artık iki taraf anlaşsın ve bu aradaki sınır kalksın istiyorum.

Öykü Asker
Her bayram veya hafta sonu aynı sıkıntıları yaşamaktan bıktık. Ya kapılardaki sisteme bir çözüm getirsinler, ya da direk açsınlar. Kimse bunca saat böyle sırada beklemek zorunda değil!

Haberin ayrıntıları bugün gazeteniz YENİDÜZEN ve YENİDÜZEN e-gazetede

Bu haber toplam 2064 defa okunmuştur
Etiketler :