1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Geceyatmaz dönemi başladı
Geceyatmaz dönemi başladı

Geceyatmaz dönemi başladı

Atletizm Federasyonu Olağan Mali Genel Kurulu ve başkanlık seçimi dün gerçekleşti

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi

KKTC Atletizm Federasyonu’nun Olağan Mali Genel Kurulu ve başkanlık seçimi dün federasyonun Hasan Ruso Lokali’nde gerçekleştirildi. Mali rapor oy birliği ile aklanırken başkanlık için tek müracaatı yapan Bilbay Geceyatmaz görevi Ersin Doğaç’tan devraldı. Ersin Doğaç yeni yönetimde Asbaşkan olarak görev yapacak.

Atletizm Federasyonu Olağan Mali Genel Kurulu ve başkanlık seçimine üye kulüplerden Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ ), Tüfekçi Spor Kulübü, Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) ve Levent Spor Kulübü katıldı. Yeni üye olan Ares Spor Kulübü ise gözlemci olarak Genel Kurul’da hazır bulundu. Üyeliği düşen Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Genel Kurul’da yer almadı.

Mali rapor oybirliği ile aklandı
Divan Kurulu’nda başkanlığa Mehmet Aközer, sektreterliklere Derviş Atakan ve Aziz Kaşot getirilirdi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından 7 Şubat 2014 – 8 Şubat 2015 tarihleri arasını kapsayan mali rapor Tunç Tağmaç tarafından üyelere okudu. Daha sonra mali rapor oy birliği ile aklanırken başkanlık seçimine geçildi. Başkanlık için tek müracaatı Bilbay Geceyatmaz yaparken, gizli oylama sonrası oybirliği ile yeni başkan seçildi.

Geceyatmaz: “Tüm gücüm ile çalışacağım”
Geceyatmaz yaptığı konuşmada iyi bir ekip kurduğuna inandığını, tüm gücü ile atletizmin için çalışacağını belirtti. Tüm kulüplere eşit olacağını ve eski yönetimin iyi işler yaptığına değinen Geceyatmaz, atletizmi geniş kitlelere yaymak için görev yapacağını sözlerine ekledi.

Doğaç: “Atletizm daha güzel günler görecek”
Başkanlık seçiminin ardından dilek ve temenniler kısmında bir konuşma yapan Ersin Doğaç, hedeflerine ulaşarak görevi devrettiklerini, başta eşi olmak üzere antrenörlere, kulüplere ve sporculara teşekkür etti. Bunun bir bayrak değişimi olduğunu söyleyen Doğaç, atletizmin daha da güzel günler göreceğini sözlerine ekledi.

Yönetim kurulu
Bilbay Geceyatmaz başkanlığında oluşan yeni yönetimde şu isimler bulunuyor: Bilbay Geceyatmaz (Başkan), Ersin Doğaç (Asbaşkan), Cevdet Tınazcı (Genel Sekteter), Tunç Tağmaç (Mali Sekterter), Hüseyin Altınör, Derviş Atakan, Berk Tuna, Hasan Küdenler, Ozan Yoran (Üyeler)
Ceza Kurulu: Av. Barış Mamalı, Av. Deniz Kızılokgil, Hüseyin Reis, Mehmet Aközer, Ruhsar Bener
Denetleme Kurulu: Ertan Uluca, Zeki Turan, Mehmet Şekerli

Bu haber toplam 2059 defa okunmuştur