1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. “Gece kulübünden cep telefonu çaldığı” iddia edildi
“Gece kulübünden cep telefonu çaldığı” iddia edildi

“Gece kulübünden cep telefonu çaldığı” iddia edildi

Didem MENTEŞ Girne’de önceki gece bir gece kulübüne girerek cep telefonu...

A+A-

Didem MENTEŞ

Girne’de önceki gece bir gece kulübüne girerek cep telefonu sirkat ettiği iddia edilen, ayrıca tasarrufunda bir şirkete ait motosiklet bulunduğu iddia edilen isminin baş harfleri M.S.A olan şahıs tutuklandı. Zanlı dün ‘sirkat’ suçuyla ilgili olarak Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Nöbetçi Yargıcı Fadıl Aksun’un huzurunda görüşülen tahkikat duruşmasında, İddia Makamı’nda Başsavcılık adına Savcı Egemen Metay ve zanlı şahsen mahkemede hazır bulundu.

Metay, meseleyle ilgili olarak Girne Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube Amirliği’nde görevli polis  çavulu Namık Kemal Baz’ı mahkemeye tanık olarak dinletti. Baz, mahkemede yeminli şahadet vererek, olayla ilgili olguları aktardı. Kemal Baz, zanlının bir gece kulübünde cep telefonu sirkat ettiğini, sabah yakın saat 4:30 raddelerinde de yol içerisinde şüphe çekmesi üzerine durdurularak arama yapıldığını söyledi. Söz konusu cep telefonunun bulunarak emare alındığını söyleyen Baz, ayrıca zanlının tasarrufunda  bir şirkete ait motoisklet bulunduğunu ancak henüz bahse konu şirkete ulaşılamadığını aktardı. Baz, Girne’de fali meçhul birçok cep telefonu sirkat suçu işlendiğini, zanlının bunlarla ilgili bağlantısı olup olmadığının incelenmesi ve suç ortağı olup olmadığının araştırılması için 2 gün tutukluluk talep etti.

Yargıç Fadıl Aksun da söz konusu soruşturmanın tamamlanabilmesi için zanlı M.S.A’nın 2 gün süreyle poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

 

Bu haber toplam 1839 defa okunmuştur