1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. GECE KULÜBÜNDE DEHŞET: 2 ÖLÜ
GECE KULÜBÜNDE DEHŞET: 2 ÖLÜ

GECE KULÜBÜNDE DEHŞET: 2 ÖLÜ

Ağır yaralanan 26 yaşındaki Sıham Benchargui, saat 13:45 sıralarında yaşamını yitirdi

A+A-

SAAT: 14:25

ZANLI ASKERE TESLİM EDİLDİ; Bu sabah gece kulübünde silahl saldırıda iki kişinin ölümüyle ilgili tutuklanan zanlı  Kubilay Güler'in, polis tarafından Kolordu'ya  teslim edileceği öğrenildi.

--------------------------------------

SAAT: 14:00

Harem gece kulübünde bu sabah meydana gelen silahlı saldırı olayında yaralanarak hastaneye kaldırılan Fas uyruklu konsomatris Sıham Benchargui (K-26), tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Polis Basın Subaylığı'ndan verilen bilgiye göre, Benchargui saat 13.30 sıralarında Lefkoşa Burhan Nalbantoğlu Hastanesi’nde öldü. (tak)

--------------------------------------

SAAT: 12:34

Saldırgan Şirinevler’de YAKALANDI. Şirinevler bölgesinde ağılların olduğu bir tepede saklanan saldırganı polis uzun çabalar sonucu teslim olmaya ikna etti. İsminin baş harfleri K.G. olan saldırganın askerde uzman cavuş olduğu kesinleşti.

 

------------------------------------

SAAT: 12:14

Fota'da aramaları sürüyor,  polis henüz saldırganı bulamadı. Bölgede geniş güvenlik önlemleri alındı.

------------------------------------

SAAT: 10:51

SALDIRGAN KAYIP;  polis ekipleri aramalarını Girne Boğaz, Dağyolu'nda (Fota)  sürdürüyor.

---------------------------------

SAAT: 10:04

Salgırganın askerde uzman cavuş olduğu iddia edldi, bu bilgi henüz doğrulanamadı. Saldırganın arabasını terk edip Alayköy istikametine doğru yaya kaçtığı da iddialar arasında.

-------------------------------

SAAT: 09:49

Salgırgan aranıyor, polis ekipler Alayköy ve Kanlıköy'de geniş çaplı arama yapıyor. 

YENİDÜZEN muhabirinin olay yerinde edindiği bilgiye göre, bu sabah gerçekleşen ve bir kişinin ölümüyle sonuçlanan silahlı saldırı gece kulübünün içerisinde meydana geldi.

-------------------------

SAAT: 09:41

Saldırıda ağır yaralan 34 yaşındaki Hüseyin Demiri hayatını kaybetti, saldırıda yaralanan Fas uyruklu konsomatris Sıham Benchargui (K-26), ağır yaralı olarak Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hüseyin Demiri Harem Gece Kulübünde barmen olarak çalışıyordu. 

------------------------

SAAT 09:35

Polis Lefkoşa- Güzelyurt anayolundaki tüm kavşakları kesti. Polis ekiplerinin peşine düştüğü saldırganın,  Alaköy'e doğru kaçtiği öğrenildi.

-------------------------

FLİM GİBİ KOVALAMACA

SON DAKİKA; olay yerinden edinilen bilgiye göre, polis salgırganın peşinde. İki kişiyi vuran salgırganın peşine düşen polis ekipleri, saldırganın kullandığı aracı Lefkoşa'da takip ediyor.

---------------------------------------

Lefkoşa  Güzelyurt yolunda bulunan Harem Gece Kulübünde bu sabah saat 09:00 sıralarında silahlı saldırı olayı gerçekleşti. Olayda  biri konsomatris diğeri barmen iki kişi vuruldu, yaralılar hastaneye kaldırıldı. Olay yerinden kaçan  saldırgan için polis geniş çaplı arama başlattı.

 

 

(foto YENİDÜZEN)

Bu haber toplam 10764 defa okunmuştur