“Geç de olsa başardık”

“Geç de olsa başardık”

BTM Play-off finalini kazanarak Birinci Lig’e yükselen Karşıyaka'da başarının mutluluğu hakim

A+A-

Halit Dağ

Bölgesel Terfi Müsabakaları (BTM) Ligi finalinde Vadili’yi mağlup ederek Birinci Lig’e yükselen Karşıyaka’da elde edilen başarının mutluluğu yaşanıyor. Karşıyaka’da başarının mimarlarından antrenör Bayram Paşaoğulları YENİDÜZEN’e açıklamalarda bulundu. Paşaoğulları “Geç de olsa hak ettiğimiz Birinci Lig’e yükseldik” dedi.

“Öncelikle bu başarının mimarı futbolcular ve cefakar Karşıyaka taraftarlarına teşekkür ederim” diyen Paşaoğulları, “Sezonun başından itibaren 12 hafta liderlik koltuğunu kimseye bırakmamıza rağmen saha dışı etkenler, engellemerle hak ettiğimiz şampiyonluk gasp edilmesine rağmen Play off finalinde geçde olsa hak ettiğimiz 1. Lig’e yükseldik” açıklamasını yaptı.

 

Paşaoğulları: “Yönetim rahat bir çalışma ortamı sundu”

Sezon başında yönetimdeki değişiklik sebebi ile diğer takımlara nazaran ligi geç açmalarına rağmen oluşturdukları genç, dinamik ve kaliteli kadronun kendilerini ve camialarını layıkı ile temsil ettiğini söyleyen Paşaoğulları, “Bu arada yönetim kurulumuz sezon boyunca verilen tüm sözleri, ödemeleri günü gününe gerçekleştirmesi biz teknik heyete büyük bir rahat ortamda çalışma fırsatı doğurmuştur” dedi.

 

“Gençleri Kıbrıs futboluna kazandırmak, şampiyonluk kadar değerli”

Paşaoğulları, “Lig boyunca tüm takımlar içerisinde yaş ortalaması en genç, en fazla 21 yaş altı sporcu bulundurup süre alan, kendi alt yapısından çıkan en fazla futbolcuya sahip takım olmamızın yanı sıra bu yıl daha önce A takımızda süre almayan 5 tane pırıl pırıl gencimizi takımımıza ve Kıbrıs futboluna kazandırmak en az şampiyonluk kadar değerliydi” açıklamasını yaptı.  Paşaoğulları teknik ekipte birlikte çalıştığı Serdar Özsönmezer’e verdiği katkı ve destekten dolayı teşekkür ederken yeni sezonda Karşıyaka Anamur Spor Kulübü’ne başarılar diledi.

Bu haber toplam 1715 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.