1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. Gazete City Mall yayında
Gazete City Mall yayında

Gazete City Mall yayında

City Mall’un aylık kurumsal gazetesi “Gazete City Mall”un ilk sayısı yayınlandı

A+A-

City Mall Alışveriş ve Yaşam Merkezi, kurumsal yayın organı olarak Gazete City Mall’u 11 Temmuz 2017 tarihinde yayınladı.

Temmuz ayında, 24 sayfa renkli ve 10.000 adet olarak basılan Gazete City Mall, başta Mağusa bölgesi olmak üzere Lefkoşa, Girne ve Güzelyurt’a kadar geniş bir dağıtım ağına sahip.

Dağıtım ağında  devlet ve basın protokolünün ve iş adamlarının da yer aldığı Gazete City Mall, Türkiye’de sektörde önemli yerlere sahip kurum ve kişilere de gönderiliyor.

 Gazete City Mall’da, City Mall içerisindeki etkinlikler, kampanyaları, indirimler, öne çıkan hizmetler, mini röportajlar, markalar hakkında bilgiler, güncel ve ilgi çekici konular, City Mal’daki yenilikler ve yeni marka katılımları, köşe yazıları, gezi-seyahat, yaz modası, sağlık gibi hem City Mall’u anlatan hem de herkesin ilgisini çekebilecek renkli konular yer alıyor.

İmtiyaz sahibinin City Mall olduğu ve City Mall Kurumsal İletişim Müdürlüğü koordinatörlüğünde hazırlanarak, markalaşmak amacıyla aylık yayınlanacak olan gazetenin tasarım ve baskısı PR Plus Reklam Ajansı tarafından yapılıyor.

Her ay basılacak olan Gazete City Mall’un dağıtım ağının sürekli olarak geliştirilmesi hedefleniyor.

Bu haber toplam 2727 defa okunmuştur
Etiketler :