1. HABERLER

  2. SPOR

  3. GAÜ yüzme kursları tamamlandı
GAÜ yüzme kursları tamamlandı

GAÜ yüzme kursları tamamlandı

GAÜ Yaz Okulları Yüzme Kursları başarıyla tamamlandı, kurs sonunda katılımcılara sertifikaları törenle verildi.

A+A-



Girne Amerikan Üniversitesi Okullar Grubu bünyesinde faaliyet gösteren GAÜ Yaz Okulları Yüzme Kursları başarıyla tamamlandı, kurs sonunda katılımcılara sertifikaları törenle verildi.
GAÜ Kıbrıs Yerleşkesi Karmi Kampüs Spor Kompleksi bünyesindeki yüzme havuzunda farklı yaş grubu ve kategorilerde gerçekleşen yüzme kursu sertifika törenine Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Türkay Akpınar, Yaz Okulları Direktörü Celal Sakka ile Yaz Okulu Yüzme Koordinatörü Asst. Prof. Dr. Mustafa Apak ile öğrenci ve aileleri katıldı.

Ailelerden yoğun ilgi
Ailelerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte; farklı yaş gruplarındaki kursiyerler kendi grupları ile yarışma ve yüzme eğitimleri boyunca aldıkları bilgileri ailelerine sergileme fırsatı da buldular.
Çekişmeli ve eğlenceli geçen yüzme yarışları ve gösterilerin ardından, farklı yaş grubu ve kategorilerde düzenlenen yüzme yarışmalarında dereceye giren minik yüzücülere, kursu başarı ile tamamlayan kursiyerlere sertifikaları törenle verildi.

GAÜ Okullar Grubu Yaz Okulu Yüzme Kursları bu yıl iki dönem olarak düzenlendi. Salı - Perşembe günleri 16.30- 17.30 ve 16.40- 17.40 saatleri arasında yapılan yüzme kursu, GAÜ Spor Koordinatörlüğü ve Amerikan Kolej uzman eğitim kadrosuyla tarafından gerçekleştirildi.
Yoğun geçen eğitim öğretim yılının ardından çocukların gerek iyi vakit geçirmeleri; gerekse fiziki gelişimlerine önemli katkısı olan ve yaz dönemi boyunca devam eden GAÜ Yüzme kursları farklı zamanlarda devam edileceği ifade edildi.

Bu haber toplam 1295 defa okunmuştur