1. HABERLER

  2. SPOR

  3. GAÜ yenilgisiz şampiyon
GAÜ yenilgisiz şampiyon

GAÜ yenilgisiz şampiyon

Masa Tenisi Federasyonu tarafından düzenlenen Omaç Başat Büyükler Ligi Cuma günü tamamlandı

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi

Masa Tenisi Federasyonu tarafından organize edilen ve bu yıl Omaç Başat’ın isminin verildiği Büyükler Ligi Cuma günü oynanan son hafta karşılaşmaları ile tamamlandı. Ligi kadınlar ve erkeklerde Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) yenilgisiz olarak şampiyon tamamladı.
Omaç Başat Büyükler Ligi’nin son hafta karşılaşmalarının tamamlanmasın ile birlikte Federasyon Lokali’nde ödül töreni düzenlendi. Düzenlenen ödül töreninde bir konuşma yapan federasyonun eski başkanlarından Yusuf Karayusufoğlu, Omaç Başat’ın kendileri için önemli bir şahsiyet olduğunu, masa tenisi sporuna çok önemli emekler verdiğini söyledi. Törende bir konuşma yapan Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği (KTSYD) Başkanı Ogün Genç Kaçmaz, Başat’ın çok yönlü ve masa tenisinde büyük emeği olan birisi olduğunu, böylesi bir etkinliğe imza atan Masa Tenisi Federasyonu’nu kutladığını dile getirdi.

Teşekkür plaketleri verildi
Ödül töreninde Masa Tenisi Federasyonu Başkanı Mustafa Bekiroğulları, Omaç Başat’ın oğlu Arkın Başat’a bir teşekkür plaketi takdim etti. Törende ayrıca eski federasyon başkanlarından Halil Fikret’e de bir teşekkür plaketi verildi.
Omaç Başat Masa Tenisi Büyükler Ligi’ni GAÜ kadınlarda ve erkeklerde yenilgisiz şampiyon olarak tamamladı. Kadınlarda ve erkeklerde Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) ikinci ve yine kadınlar ve erkeklerde Girne Spor Birliği üçüncü olarak tamamladı. Şampiyon GAÜ’ye madalya ve kupalarını Omaç Başat’ın oğlu Arkın Başat tarafından takdim edildi

Bu haber toplam 1058 defa okunmuştur