1. HABERLER

  2. SPOR

  3. GAÜ şampiyonlarına yemek verdi
GAÜ şampiyonlarına yemek verdi

GAÜ şampiyonlarına yemek verdi

GAÜ Spor Kulübü, geçtiğimiz gün GAÜ’de 2014-2015 Kuzey Kıbrıs Masa Tenisi Ligi büyükler şampiyonu olan büyük kadınlar ve büyük erkekler takımlarına yemek verdi

A+A-

 

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Spor Kulübü, geçtiğimiz gün GAÜ’de 2014-2015 Kuzey Kıbrıs Masa Tenisi Ligi büyükler şampiyonu olan büyük kadınlar ve büyük erkekler takımlarına yemek verdi. GAÜSK başkanı Türkay Akpınar, yemekten önce basına yaptığı açıklamada, GAÜ masa tenisi büyük takımının kadınlarda ve erkeklerde KKTC’de şampiyon olmasından çok memnun olduğunu, sporculara, antrenörlere, ailelerine ve Girne Amerikan Üniversitesi’ne çok teşekkür ettiğini belirtti.

GAÜSK başkanı Akpınar sözlerine şöyle devam etti: “GAÜ büyükler masa tenisinde kaç yıldır KKTC’de şampiyon oluyor. GAÜ kartallarını ve meleklerini bir daha kutluyorum. Onlara şampiyon oldukları için katılma hakkı kazandıkları Türkiye Kupası’nda da başarılar diliyorum. Büyük erkeklerimiz Çarşamba günü Antalya’da Üniversiteler şampiyonasına katılacak. Ayrıca Türkiye ÜNİ liginde namağlup yoluna devam ediyor ve Türkiye Masa Tenisi Süper Ligi’nde mücadele ediyor. Büyük masa teniscilerimiz Türkiye’de GAÜ’yü ve KKTC’yi başarıyla temsil ediyorlar. Başarılarının artarak devam etmesini diliyorum.”

Bu haber toplam 1175 defa okunmuştur