1. HABERLER

  2. DERGİLER

  3. GAÜ namağlup şampiyon
GAÜ namağlup şampiyon

GAÜ namağlup şampiyon

GAÜ namağlup şampiyon

A+A-

Burhan Gürkan

Masa Tenisi Federasyonu tarafından organize edilen ve bu yıl federasyonun kurucu başkanı Omaç Başat’ın isminin verildiği Büyükler Ligi 28 Şubat Cuma günü oynanan son hafta karşılaşmaları ile tamamlandı. Ligi kadınlar ve erkeklerde Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) yenilgisiz olarak şampiyon tamamladı.

TEŞEKKÜR PLAKETLERİ VERİLDİ

Omaç Başat Büyükler Ligi’nin son hafta karşılaşmalarının tamamlanması ile birlikte Federasyon Lokali’nde ödül töreni düzenlendi. Düzenlenen ödül töreninde bir konuşma yapan federasyonun eski başkanlarından Yusuf Karayusufoğlu, Omaç Başat’ın kendileri için önemli bir şahsiyet olduğunu, masa tenisi sporuna çok önemli emekler verdiğini söyledi. Törende bir konuşma yapan Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği (KTSYD) Başkanı Ogün Genç Kaçmaz, Başat’ın çok yönlü bir kişilik olduğunu ve masa tenisinde büyük emeği olan birisi olduğunu, böylesi bir etkinliğe imza atan Masa Tenisi Federasyonu’nu kutladığını dile getirdi.
Ödül töreninde Masa Tenisi Federasyonu Başkanı Mustafa Bekiroğulları, Omaç Başat’ın oğlu Arkın Başat’a bir teşekkür plaketi takdim etti. Törende ayrıca eski federasyon başkanlarından Halil Fikret’e de bir teşekkür plaketi verildi.

GAÜ’NÜN BİLEĞİ BÜKÜLMEDİ

Omaç Başat Masa Tenisi Büyükler Ligi’ni GAÜ kadınlarda ve erkeklerde yenilgisiz şampiyon olarak tamamladı. GAÜ kadınlarda 16, erkeklerde 24 puan toplayarak zirvede yer aldı. Şampiyon GAÜ kadın ve erkek sporcularına kupa ve madalyaları Omaç Başat’ın oğlu Arkın Başat tarafından takdim edildi. Kadınlarda ve erkeklerde ikinci olan Yakın Doğu Üniversitesi’ne (YDÜ) kupa ve madalyaları KTSYD Başkanı Ogün Genç Kaçmaz ve Halil Fikret tarafından verildi. Kadınlar ve erkekler üçüncüsü Girne Spor Birliği’nin kupa ve madalyaları Yücel Hatay ve Yusuf Karayusufoğlu tarafından takdim edildi. Ödül töreni toplu fotoğraf çekimi ile birlikte noktalandı.

Bu haber toplam 1271 defa okunmuştur
Adres Kıbrıs 201. Sayısı

Adres Kıbrıs 201. Sayısı