GAÜ Çetinkaya’nın Çıdamlı ısrarı

GAÜ Çetinkaya’nın Çıdamlı ısrarı

Bonservisi son şampiyon Yenicami’de bulunan İbrahim Çıdamlı’ya GAÜ Çetinkaya’nın ilgisi sürüyor.

A+A-

Bonservisi son şampiyon Yenicami’de bulunan İbrahim Çıdamlı’ya GAÜ Çetinkaya’nın ilgisi sürüyor. 29 yaşındaki futbolcu ile görüşen GAÜ Çetinkaya’nın oyuncuya yeni sezon hedeflerini ve planlarını anlattığı öğrenildi. Çıdamlı’nın teklifi düşünmek için süre istediği öğrenilirken, bu transferdeki en büyük sorunun Yenicami’nin istediği yüksek bonservis bedeli olduğu belirtiliyor.

 

Yüksek bonservis bedeli

Sezona Türkiye 3.Lig ekiplerinden Erbaaspor’da başlayan ve Yenicami’ye ikinci devrede katılan İbrahim Çıdamlı konusunda tekliflere açık olan Yenicami yönetiminin, oyuncunun bonservisi için 300 bin TL civarında bir bedel biçtiği ve bu parayı verebilecek kulübe Çıdamlı’yı bonservisi ile verebileceği konuşuluyor.

 

Kiralık gitmesi de gündemde

Oyuncunun kiralık olarak gönderilmesi de gündemdeki yerini korurken, kiralık transfer konusunda Yenicami’nin henüz bir bedel belirlemediği ancak 1 sezon önce yarım devre Küçük Kaymaklı’ya giden İbrahim Çıdamlı’yı 40 bin TL’ye kiralayan siyah beyazlıların, 1 sezon için 70 bin TL’lik bir bedel karşılığında oyuncuyu kiralık olarak verebileceği tahmin ediliyor.

Bu haber toplam 2744 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.