1. HABERLER

  2. SPOR

  3. GAÜ Çetinkaya’dan imza şov
 GAÜ Çetinkaya’dan imza şov

GAÜ Çetinkaya’dan imza şov

Süper Lig’in başkent temsilcisi transferde 6 futbolcu ile sözleşme imzaladı

A+A-

 

Eren ŞİŞİK

Süper Lig ekibi GAÜ Çetinkaya transferde 6 oyuncuya dün resmi imzayı attırdı. Kulüp Binası’nda gerçekleşen imza töreninde Tansel Ekingen, Erdinç Börekçi, Kadir Hakel, Burak Sarıkaya, Ahmet Gardiyanoğlu ve Mustafa Uluboy kendilerini sarı kırmızılı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

Vehbi: “Transferlerimiz sürecek”
İmza töreninde konuşan GAÜ Çetinkaya’nın yeni başkanı Asım Vehbi çok önemli oyuncuları kadrolarına kattıklarını ve bu oyuncuların takıma büyük katkı sağlayacağına inandıklarını ifade etti. Bonservisli transferin bugün sona ereceğini hatırlatan Vehbi, kiralık transfer döneminde de teknik direktör Turan Altay ve Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Tatar nezaretinde transfer çalışmalarını sürdüreceklerini kaydetti.

Börekçi: “Çetinkaya’da hedef her zaman şampiyonluktur”
İmza atan futbolcular adına konuşan Erdinç Börekçi ise Çetinkaya’da 3’üncü yılı olduğunu ve teklifi alır almaz düşünmeden ‘evet’ dediğini söyledi. GAÜ Çetinkaya’nın çok büyük bir takım olduğunu vurgulayan Börekçi, sarı kırmızılılarda her zaman hedefin şampiyonluk olduğunu ifade etti. Erdinç Börekçi son olarak yönetimin güçlü bir kadro kuracağına inandığını söyleyerek, GAÜ Çetinkaya’nın ligin sonunda ipi önde göğüsleyeceğine inandığını aktardı.

Sabri, Raif ve Duvarcı an meselesi
Öte yandan transfer çalışmalarını da sürdüren GAÜ Çetinkaya’da Sabri Selden ve Raif Selden ile ilgili olarak Küçük Kaymaklı ile görüşmelerin sürdüğü öğrenildi. Dünkü imza töreninde kulüp binasına gelen Sabri Selden ile bir süre sohbet eden ve son durum hakkında bilgi alan Turan Altay ve Mehmet Tatar önümüzdeki günlerde girişimleri hızlandıracak. Sabri-Raif kardeşlerin yanı sıra Ali Duvarcı ile de anlaşan ve kulübüyle görüşmelerini sürdüren sarı kırmızılıların önümüzdeki günlerde bu 3 ismi de resmen duyurması bekleniyor.

Bu haber toplam 1827 defa okunmuştur