1. HABERLER

  2. SPOR

  3. GAÜ Çetinkaya sahaya indi
GAÜ Çetinkaya sahaya indi

GAÜ Çetinkaya sahaya indi

Sıkıntılı bir dönemi geride bırakan GAÜ Çetinkaya, yeni sezon hazırlıklarına dün Metehan Kemal Küçük Spor Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla başladı

A+A-

Hüseyin KIRAL

Süper Lig’in ‘Efsane’ lakaplı takımı Çetinkaya Spor Kulübü son iki sezonda yaşadığı sıkıntıları yaşamamak için Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) ile yaptığı on yıllık protokol ile GAÜ Çetinkaya olarak eski günlerine dönme çabasında. Sarı kırmızılı ekip mevcut kadroda yer alan isimlerin yanı sıra yaptığı transferlerle birlikte Teknik Direktör Turan Altay nezaretinde Metehan Sahası’nda sezonun ik çalışmasını gerçekleştirdi.
Geçtiğimiz hafta GAÜ Çetinkaya’da başkanlık koltuğuna oturan GAÜ CEO’su Asım Vehbi, oluşturduğu yirmi üç kişilik yönetim kurulu üyeleri ile birlikte çalışmalara başlarken, ilk iş olarak takımın başına teknik direktör Turan Altay’ı getirdi.
Altay ile GAÜ Çetinkaya 2015 -16 sezonu için ilk idmanını dün Metehan’da bulunan Kemal Küçük Spor Tesisleri içerisinde yer alan çim sahada yaptı. Antrenmanda Sabri – Raif Selden kardeşler kulüplerinden izin alınarak yer aldı.

Altay: “Transferde hızlı hareket ettik”
GAÜ Çetinkaya Teknik Direktör’ü Turan Altay, kendisinin normal şartlarda Temmuz’un ortalarında yeni sezon hazırlıklarına başladığını ancak GAÜ Çetinkaya’da bunu kaçırdıklarını belirtti. Altay, özellikle transfer konusunda yönetim ile birlikte çok hızlı hareket ederek belirlenen isimleri takıma transfer ettiklerini, Sabri – Raif kardeşlerin transferlerinde sona gelindiğini belirterek, yine güçlü bir takım yaratacaklarını söyledi.
Altay 25 veya 26 ağustos tarihinden başlayarak Girne’de 6-7 günlük kamp yapacaklarını, bununla birlikte 6-7 hazırlık maçı yapmak istediklerini ve ilk hazırlık maçını da 5 Eylül’de yapacaklarını söyledi.

Bu haber toplam 1616 defa okunmuştur