1. HABERLER

  2. KÜLTÜR & SANAT

  3. GAÜ 2. Tiyatro Günleri başlıyor
GAÜ 2. Tiyatro Günleri başlıyor

GAÜ 2. Tiyatro Günleri başlıyor

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Sahne Sanatları Yüksekokulu Drama ve Oyunculuk Bölümü tarafından organize edilen GAÜ 2’nci Tiyatro Günleri 23 Mart’ta başlıyor.

A+A-

GAÜ’den verilen bilgiye göre, 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü kapsamında gerçekleşecek organizasyonda Mahşer-i Cümbüş, Yamuk Yumuk, Bira Fabrikası, Sondan Sonra, Parkta Güzel Bir Gün, Söyleşi: Feminist Tiyatro, Çok Soğuk, Köpek Kadın Erkek, Atölye: Doğaçlama Oyunculuk, Kafkas Tebeşir Dairesi adlı oyun ve etkinlikler sergilenecek. Festivalde çocuk oyunları da yer alacak.

GAÜ Görsel Yayın Sorumlusu Simge Özekler yaptığı açıklamada, “Tiyatro festivalini gerçekleştirmemizdeki amaçlardan birtanesi sadece GAÜ öğrencilerinin değil, tüm tiyatro severlerin bir hafta boyunca tiyatroyla buluşmasını sağlamaktır” dedi.

Festival kapsamında hafta içi hergün saat 20.00’de GAÜ Uluslararası Kongre Merkezi Spectrum Hall’da bir oyun sahnelenecek. 23 Mart’ta Mahşer-i Cümbüş, ikinci gün Bira Fabrikası, 3’üncü Emre Kınay ve Ahu Türkpençe, 4’üncü gün Mert Fırat, 5’inci gün Köpek Kadın Erkek isimli oyun sahne alacak.

Biletler, Lefkoşa Leman Kültür, GAÜ PitStop ve Akpınar pastahanelerinden satın alınabiliyor.

Bu haber toplam 1484 defa okunmuştur