1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Galip gelmek istiyoruz”
“Galip gelmek istiyoruz”

“Galip gelmek istiyoruz”

Süper Lig’de yarın Gönyeli ile karşılaşacak olan Çetinkaya bu karşılaşmanın hazırlıklarını Attila Topaloğlu Sahası’nda yaptığı antrenmanla tamamadı.

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi
Süper Lig’de yarın Gönyeli ile karşılaşacak olan Çetinkaya bu karşılaşmanın hazırlıklarını Attila Topaloğlu Sahası’nda yaptığı antrenmanla tamamadı. Yönetimsel bazda yaşanan sıkıntılara rağmen çalışmalarına devam eden Sarı kırmızılılarda uzun bir süredir sakatlığı bulunduğu için forma giyemeyen Akın Topal çalışmada yer aldı. Gönyeli karşısında Çetinkaya’da kırmızı kart cezalısı Doğukan Demirman forma giyemeyecek.
Çetinkaya Teknik Direktörü Hüseyin Veli Taşkıran yaptığı açıklamada Gönyeli maçını kazanmak istediklerini kaydetti. Taşkıran “Birebir rakibimiz ve aynı zamanda dostumuz Gönyeli ile karşılaşacağız. İki tarafın da durumu belli ve iki takım da galibiyet için oynayacak. Takımlarda teknik adam değişiklikleri olumlu hava getirdiği biliniyor. Zor bir karşılaşma olacak. Bu maçta galip gelerek geçtiğimiz hafta Mormenekşe maçında aldığımız 3 puanı daha anlamlı kılmak istiyoruz” açıklamasını yaptı.

Bu haber toplam 1359 defa okunmuştur