“Galip gelecek güç ve kadromuz var”

“Galip gelecek güç ve kadromuz var”

Şampiyonluk adaylarından Mağusa Türk Gücü’nü konuk edecek olan Cihangir’de Teknik Direktör Toygar Davulcu, rakiplerini yenecek güçte olduklarını söyledi.

A+A-

K-Pet Süper Lig’in 14’üncü haftasında Pazar günü şampiyonluk adaylarından Mağusa Türk Gücü’nü konuk edecek olan Cihangir bu önemli maçın hazırlığını sürdürüyor. Son iki haftada mağlup olan Mesarya temsilcisinde Teknik Direktör Toygar Davulcu takımda motivasyon düşüklüğü olduğunu belirtirken, “Mental olarak hazır olduğumuzda galip gelecek güç ve kadromuz vardır. Umarım maça gelen taraftarlarımıza Cihangir galibiyeti izlettiririz” dedi.

 

Davulcu: “Takımda bir kabullenmişlik var”

Hedefleri yönetimlerin kurduğunu, kendilerinin şampiyonluk hedefi olmadığını belirten Toygar Davulcu, kupa şampiyonluğu yapılması gereken yatırımın yapılması gerektiğini ve şampiyonluk hedefi ile yola çıkılması gerektiğini belirterek “İmkanlardan dolayı maalesef olmadı” dedi. “Elimizdeki mevcut kadro ile ne kadar başarılı olabilirsek onun mücadelesini verdik” diyen Davulcu kötü başladıkları sezonda toparlandıklarını, beraberinde iyi sonuçların da geldiğini ancak bazı oyuncuların bırakma isteği ve Fırat’ın sakatlığının motivasyonlarını düşürdüğünü ifade etti. Buna mukabil son iki haftada aldıkları mağlubiyetlerin olduğunu hatırlatan Davulcu, “”11 hafta itibarı ile her hafta gol atan, hiçbir deplasman kaybetmeyen Cihangir, son iki haftada gol atamayan ve mağlup olan, mağlup olurken de sahanın içerisinde bu mağlubiyete isyan etmeyen bir oyuncu grubu haline döndü. En büyük özelliğimiz skor ne isterse olsun bu skoru kabullenmeyen bir takımdık, ama maalesef bir kabullenmişlik var oyuncularda. Bununla ilgili çalışmalarımız var. Bundan ne kadar başarılı olduğumuzu son iki haftada göreceğiz” şeklinde konuştu.

 

“Devre arasında değerlendirme yapacağız”

Ligin iki hafta sonra ilk devresinin tamamlanacağını belirten Toygar Davulcu, “İki hafta sonra ligimiz bitecek. Biz de bitince bir değerlendirme yapacağız. Devre arasında yönetimle oturup hem teknik ekip olarak hem oyuncu grubu hakkında bir değerlendirme yapacağız. Bizim de sezon başında yapamadığımız transferler var. Bunu devre arasında mutlaka yapmamız lazım. Yerli takviye kesinlikle olmalı yoksa ligde ikinci devrede zor günler bizi bekler gibi görünüyor” ifadelerini kullandı.

 

“MTG yatırımlarının karşılığını aldığı bir sezon geçiriyor”

Mağusa Türk Gücü ile oynayacakları karşılaşma hakkında da değerlendirmede bulunan Toygar Davulcu, “Mağusa Türk Gücü son iki yıldır takım kadrosuna ciddi yatırımlar yaptı, bu yıl da yatırımların meyvesini görmeye başladığı bir sezon yaşıyor. Oynadıkları oyunla sıralamadaki yerleri ile bu yeri fazlası ile hak eden ciddi bir şampiyonluk adayı. Son haftalarda iyi futbol oynayarak puanlar topladılar. Son maçta şanssızlık yaşadılar ve bizim maçta telafi etmek isteyeceklerdir” dedi.

 

“Motivasyonumuzu toparlamalıyız”

Zor bir maçın bizi beklediğini belirten Davulcu, “Biz son iki haftada futbol ve skor olarak istediklerimizi elde edemedik. Bu maçta kendi sahamızda, seyircimiz önünde elimizden gelenin fazlasını yapmamız gerekir. İyi mücadele etmezsek mağlubiyete yakın olan taraf biziz” dedi. Salıdan itibaren çalışmaları aralıksız sürdürdüklerini belirten Davulcu, “Tek düşüncemiz dağılan, mental motivasyonumuzu toparlayıp bir an önce iyi futbol oynayarak galip gelmek olacak. Bundan önce olduğu gibi tek düşüncemiz var o da galip gelmek. Favori her ne kadar da MTG olsa da biz de iyi bir ekibiz. Mental olarak hazır olduğumuzda galip gelecek güç ve kadromuz vardır. Ümit ederim ki bizi izlemeye gelecek olan taraftarlara iyi bir futbol izlettirir, Cihangir galibiyetini yaşatırız” şeklinde konuştu.

 

Bu haber toplam 1346 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.