“Galibiyetin anlamı için kazanmalıyız”

“Galibiyetin anlamı için kazanmalıyız”

G.Gücü Teknik Direktörü Niyazi Göksun, Türk Ocağı galibiyetinin anlam kazanması için Binatlı maçını kazanmaları gerektiğini belirtti

A+A-

K-Pet Süper Lig’de geçtiğimiz hafta Türk Ocağı’nı 3-1 yenerek 8 hafta sonra galip gelmeyi başaran Gençlik Gücü, ligde önümüzdeki hafta Binatlı’ya konuk olacak. Gençlik Gücü Teknik Direktörü Niyazi Göksun, Ocak galibiyetinin anlamını arttırmak için zorlu Binatlı deplasmanında kazanmaları gerektiğini belirtti.

 

Göksun: “Son iki haftayı iyi geçirerek ikinci yarıya umutlu girmek istiyoruz”

Galip gelemedikleri süre zarfında sıkıntılı ve zor bir süreçten geçtiklerini belirten Göksun, “Açıkçası bir galibiyete ihtiyacımız vardı. Moral ve motivasyonumuz çok düşmüştü. Türk Ocağı maçı evimizde oynayacağımız bir karşılaşmaydı. İyi hazırlandık. Oyun şeklimizi biraz değiştirdik. Kazandık. Tekrardan lige başlıyoruz ancak bu son iki haftayı da iyi geçirmek istiyoruz ki daha ikinci devreye umutlu girebilelim” ifadelerini kullandı.

 

“Ocak galibiyetinin anlam kazanması için kazanmalıyız”

Binatlı’yı ‘Zor bir deplasman’ olarak nitelendiren Göksun, “Ocak maçının önemini arttırmamız için bu hafta mutlak surette kazanmamız gerektiğini düşünüyoruz. Çünkü uzun bir dönemi puansız geçirdik. Hedeflediğimiz puana bu son üç haftada ulaşmak için bu zor deplasmana üç puan için gideceğiz” dedi.

Bu haber toplam 1088 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.