1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Galibiyet umut verdi”
“Galibiyet umut verdi”

“Galibiyet umut verdi”

Mağusa Türk Gücü’nü yenerek ilk galibiyetini alan B.Bağcıl’da moraller yerine geldi.

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi

Süper Lig’in 7’nci haftasında Mağusa Türk Gücü’nü 4-2’lik skorla mağlup ederek sezonun ilk galibiyetini alan Bostancı Bağcıl’da keyifler yerine geldi. Özellikle beklentilerin yüksek olduğu futbolcuların ortaya koyduğu futbolla gelen galibiyet, K.Kaymaklı maçı öncesi takımın moralini arttırdı. Bostancı Bağcıl Teknik Direktörü İltaç Karayel iyi bir futboldan sonra 3 puanı aldıklarını, bu galibiyetin kendilerine ilerleyen haftalar için umut verdiğini belirtti. Artık 1 puana oynama gibi bir durumlarının olmadığını söyleyen Karayel, K.Kaymaklı maçından 3 puan hedeflediklerini söyledi.

Karayel: “Hakkımız olan 3 puanı aldık”
Bostancı Bağcıl Teknik Direktörü İltaç Karayel altı haftadır verdikleri emeklerin karşılığını alamadıklarını ancak Mağusa Türk Gücü maçında iyi bir futbolla hakları olan 3 puanı aldıklarını dile getirdi. Karayel “Altı haftadır gerek uyumsuzluk, gerek şanssızlık gerekse beceriksizlikten dolayı emeklerimizin karşılığını alamıyorduk. Üretecek mazeretimiz olamazdı. Tüm futbolcular bunun bilinci ile oynadılar ve iyi futbolla hakkımız olan 3 puanı aldık.
Karayel 3 puandan daha fazla beklentilerin yüksek olduğu oyuncuların form durumunun kendilerini sevindirdiğini, bu galibiyetin ilerisi için umut verdiğini dile getirdi.

“Lefkoşa’ya kazanmak için gideceğiz”
Ligin 8’inci haftasında Lefkoşa’da oynayacakları Küçük Kaymaklı maçına da değinen deneyimli teknik direktör “Yaşadığımız puan kayıplarından sonra 1 puana oynayacak halimiz yok. Bu zor deplasmana moralli bir şekilde iyi hazırlanıp Lefkoşa’ya galibiyet için gitmek istiyoruz. Elimizdeki yetenekli futbolcular bu tip maçlarda kendilerini göstermek zorundadılarlar” açıklamasını yaptı. Bostancı Bağcıl’da kadro dışı bırakılan Ertaç Taşkıran dışında cezalı veya sakat oyuncu bulunmuyor.

Bu haber toplam 1036 defa okunmuştur