1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Galibiyet serisi yakalamalıyız”
“Galibiyet serisi yakalamalıyız”

“Galibiyet serisi yakalamalıyız”

Binatlı teknik patronu Gökmen Davutoğlu, bugün oynayacakları Merit Alsancak Yeşilova maçı hakkında konuştu

A+A-

Hüseyin KIRAL

K-Pet Süper Lig’de geçtiğimiz hafta GAÜ Çetinkaya’yı deplasmanda mağlup etmeyi başararak ligde ikinci sıraya yerleşen Binatlı, bugün oynanacak Merit Alsancak Yeşilova maçını da kazanma hedefinde. Teknik direktör Gökmen Davutoğlu, YENİDÜZEN’e açıklamada bulunarak Çetinkaya galibiyetinin taçlanması için galibiyetlerin seri haline gelmesi gerektiğini söyledi.

Davutoğlu: “Çetinkaya’ya karşı güzel bir galibiyet aldık”

Binatlı teknik patronu Gökmen Davutoğlu, geçtiğimiz Pazartesi akşamı deplasmanda GAÜ Çetinkaya karşısında güzel oyunla, iyi bir galibiyet aldıklarını ancak bu maçın artık unutularak önlerine bakmaları gerektiğini ifade etti. Davutoğlu; “Artık Çetinkaya maçını unutmalıyız. Bugün çok ciddi bir sınavımız daha var. Rakibimizin kadrosu çok iyi, yabancıları başta olmak üzere kaliteli isimlerden kurulmuş bir ekiple oynuyoruz. Onların da galibiyete ihtiyacı var, güzel bir maç olacağına inanıyorum” dedi.

 

“Kazanmazsak bir anlam ifade etmez”

Gökmen Davutoğlu; “Geçtiğimiz Pazartesi akşamı sadece rakibimize karşı güzel bir galibiyet aldık. Bugün Yeşilova maçını kazanamazsak Çetinkaya galibiyeti pek bir anlam ifade etmez. Bu yüzden Merit Alsancak Yeşilova maçını da kazanıp galibiyetleri seri haline getirmek istiyoruz. Bunu başarabilirsek, moral ve motivasyonumuz daha üst seviyede olacaktır” şeklinde konuştu.

 

Peter iyi başladı

Öte yandan Binatlı’nın yabancı transferinin son günü adaya getirerek ve imza attırdığı yabancı oyuncu Ebimobowei Peter, yeni takımına iyi bir başlangıç yaptı. GAÜ Çetinkaya maçında ilk kez sahaya çıkan yabancı oyuncu, takımına 2 gol kaydederek ilk maçından adından söz ettirdi. 

 

 Foto : Hüseyin ÖZBARIŞCI 

Bu haber toplam 1843 defa okunmuştur