“Galibiyet serimizi devam ettirmek istiyoruz”

“Galibiyet serimizi devam ettirmek istiyoruz”

Merit Alsancak Yeşilova teknik direktörü Akyulaf, Mağusa Türk Gücü maçı öncesinde konuştu

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

K-Pet Süper Lig’in Girne ekiplerinden Merit Alsancak Yeşilova, son haftalarda aldığı galibiyetlerle dikkat çekiyor. Takımın teknik patronu Erdinç Akyulaf, YENİDÜZEN’e değerlendirmelerde bulunarak maçı kazanmak için mücadele edeceklerini, bunun sonunda da maçı kazanıp galibiyet serisini 3 maça çıkaracaklarını söyledi.

 

Akyulaf: “Takımın oynadığı oyun istediğimiz seviyede”

Merit Alsancak Yeşilova teknik patronu Erdinç Akyulaf, takımın son haftalarda iyi oynadığını ve oynanılan oyunu beğendiklerini söyledi. Morallerin yerinde olduğunun altını çizen deneyimli teknik adam, iyi sonuçlar aldıkça, daha iyi günler kendilerini beklediğini ifade etti.

 

“Mağusa Türk Gücü çok iyi bir ekip…”

Merit Alsancak Yeşilova teknik patronu Akyulaf; “Bu hafta her hafta olduğu gibi yine çok bir maça çıkacağız. Ligde her takım her takımı yenebilecek durumda. Bu bakımdan maçlar çok zor geçiyor. Mağusa Türk Gücü, bu ligin en iyi ekiplerinden biri. Geçtiğimiz hafta GAÜ Çetinkaya’yı yenerek kötü günleri geride bıraktılar. Bizim maçta da kazanıp, morallerini düzeltmek istiyorlar. Ancak bizim de galibiyete ihtiyacımız var. Biz de iyi bir ekibiz ve galibiyet istiyoruz. Bu maçı kazanıp, galibiyet serimizi 3 maça çıkarmak istiyoruz” dedi.

 

LuaLua’nın durumu maç saati belli olacak

Geçtiğimiz hafta Türk Ocağı maçının son bölümlerinde sakatlanarak oyunun son bölümlerinde dışarıya çıkan tecrübeli oyuncu Lomana LuaLua’nın durumu belirsiz. Teknik direktör Erdinç Akyulaf, oyuncunun MR’ı çekildiği ve oynayıp, oynamayacağının maç saati belli olacağını belirtti.  

 

Bu haber toplam 1645 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.