1. HABERLER

  2. SPOR

  3. GABİRA YUVAYA DÖNDÜ
GABİRA YUVAYA DÖNDÜ

GABİRA YUVAYA DÖNDÜ

Dört günlük izin için adaya gelen Mustafa Yaşınses eski kulübü Küçük Kaymaklı ile el sıkıştı, ilk antrenmanına çıktı

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi

Futbol hayatını Türkiye’de sürdüren Mustafa Yaşınses, iznini değerlendirmek için geldiği ülkemizde eski kulübü Küçük Kaymaklı yöneticileri ile bir araya gelerek anlaşma sağladı. Yeşil siyahlılarla el sıkışan Yaşınses, dün katılması gereken Amasyaspor’un Erzurum kampına gitmedi, Küçük Kaymaklı’ın dün Göçmenköy antrenman sahasında gerçekleştirdiği çalışmaya katıldı.

Geride bıraktığımız sezon Kastamonuspor ile şampiyonluk sevinci yaşayan, yeni sezon öncesi Yeni Amasyaspor ile anlaşarak takımının sezon öncesi hazırlıklarına katılan Mustafa Yaşınses, Küçük Kaymaklı ile anlaşma sağladı. Geçtiğimiz hafta 4 günlük izin için geldiği adada K.Kaymaklı yöneticisi Savaş Atakan ile bir araya gelen Gabira lakaplı futbolcu, yeşil siyahlıların kendisini istemesi sonrası taleplerini iletti. K.Kaymaklı yaptığı değerlendirme sonrası Yaşınses’in isteklerine onay vererek anlaşma sağladı. Yetenekli futbolcu Yeni Amasyaspor’un dün Erzurum’da başlayan 2. Etap kamp çalışmalarına katılmadı.

Küçük Kaymaklı’nın antrenmanında YENİDÜZEN’e kısa bir açıklama yapan Yaşınses, adaya geri dönüşünde Türkiye’de yaşanan terör olaylarının da biraz etkisi olduğunu belirtti

Bu haber toplam 1575 defa okunmuştur