1. HABERLER

  2. SPOR

  3. G.Gücü’nün Metehan isteği sürüyor
G.Gücü’nün Metehan isteği sürüyor

G.Gücü’nün Metehan isteği sürüyor

Gençlik Gücü, Metehan Spor ve Sosyal Tesisleri’nin kendilerine verilmesini bekliyor.

A+A-

Gençlik Gücü, Metehan Spor ve Sosyal Tesisleri’nin kendilerine verilmesini bekliyor. Bu yıl Birinci Lig’de mücadele edecek olan G.Gücü, yeni sezon öncesi boşta kalan Metehan Spor ve Sosyal Tesisleri’nin antrenman ve maç yapmak için kendilerine verilmesini talep ederken, Başbakan Yardımcısı, Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanı Serdar Denktaş bu talebe olumlu yaklaşmıştı.
Metehan Spor Kulübü’nün kapanması, tesisin atıl durumda bulunması sonrasında Spor Dairesi sahanın bakım ve idamesini üstlendi. Daire Müdürü Hüseyin Cahitoğlu’nun sahanın kullanımının bütün kulüplere verileceğini açıklaması sonrası G.Gücü başkanı Tekin Birinci sosyal medya üzerinden bir açıklama yaptı.

Birinci isteklerini yineledi
Birinci, Metehan Tesisleri’ni maç ve antrenman sahası olarak kullanmak istediklerini yineledi. Tesisin kullanımı için proje ürettiklerini ve konu ile ilgili olarak Metehan Spor Kulübü eski başkan ve yöneticilerinin de kendilerine destek verdiğini belirten Birinci, “Metehan’ın G.Gücü’nün kullanımında olmasını istiyoruz ya da bütün sahalar herkesin olsun” dedi.

Metehan destek verdi
Lefkoşa kulüplerinden örnekler veren Birinci, Yenicami ve Çetinkaya’ya aynı bölgede arazi tasis edildiğini, her kulübün kullanımında olması gereken Göçmenköy antrenman sahasının maç sahası olarak verildiğini, K.Kaymaklı’nın kendi antrenman ve maç sahası olduğunu, Hamitköy’ün toprak zeminli sahasının mütevazi bir sahaya dönüştürüldüğünü ve Ortaköy’ün tesislerini kendi imkanları ile inşaa ettiğini hatırlattı. Birinci, G.Gücü’nün artık sahipsiz olmadığını ve kulübün üvey evlat muamelesi görmesinin artık sürmeyeceğini belirterek Metehan’ın kullanımlarına alma isteklerini yineledi.

Bu haber toplam 2313 defa okunmuştur