1. HABERLER

  2. SPOR

  3. G.Gücü nefes aldı: 2-0
G.Gücü nefes aldı: 2-0

G.Gücü nefes aldı: 2-0

K-Pet Birinci Ligi’nde Gençlik Gücü evinde Düzkaya’yı baskılı bir futbolla 2-0 mağlup ederek ligden düşecek 2 takımdan biri olmama yolunda önemli bir 3 puanı hanesine yazdırdı.

A+A-

 

Stat: Şht. Hüseyin Ruso
Hakemler: Ali Özer, Murat Çalışkan, Necmi Bulut
Gençlik Gücü: Ferhat Oğlak, Süleyman Göksu, Derviş, Onurcan ,Özcan, Volkan (Dk.72 Hasan Sadrazam), Hüseyin Hasımoğlu, Ahmet Can Tokmak, Orhan, Cenkay (Dk89. Aşkın Kavaklı), Mustafa İnanç (Dk.76 Cem Dağoğlu)
Düzkaya:  Sedat, Tufan, İbrahim Eker, Çağan Kılıç, Uğur Balkan (Dk.83 Umar F. Bayır), Cemal (Dk.46 Hüseyin Şevki), Salih, Türkay, Hüseyin Türk, Yağış, Bekir Yıldız
Sarı Kart: Dk.46 Uğur Balkan (Düzkaya), Dk.58 (Düzkaya), Dk.66 Türkay (Düzkaya)
Goller: Dk.45 ve75 Ahmet Can Tokmak (G.Gücü)

Mehmet Özkadılar

K-Pet Birinci Ligi’nde Gençlik Gücü evinde Düzkaya’yı baskılı bir futbolla 2-0 mağlup ederek ligden düşecek 2 takımdan biri olmama yolunda önemli bir 3 puanı hanesine yazdırdı.
Dk. 45 Gelişen G.Gücü atağında Mustafa İnanç sol kanattan çok süratli bir şekilde topu son çizgiye kadar taşıdı ve ceza sahasına sert bir orta kesti. Defanstan seken topu arka direkte Ahmet Can boş ağlara bıraktı: 1-0
Dk. 75 Ahmet Can ortasahanın biraz ilerisinde güzel bir ara pas ile topla buluştu, Çağan ile omuz omuza mücadeleden galip çıkarak kaleci ile karşı karşıya kalıp topu kaleci Sedat’ın sağından şık bir plase ile ağlara gönderdi: 2-0
G.Gücü elde ettiği bu galibiyetle puanını 23 yaparak haftayı 12’nci sırada tamamladı. Akıncılar’ın haftayı puan kaybı ile noktalaması sonrası G.Gücü, lige veda edecek 2 takımdan biri olmama şansını arttırdı. Düzkaya ise 30 puanla haftayı 7’nci sırada tamamladı.

------------------------------------

Geçitkale veda etti: 9-0

Stat: Bostancı Fikri Karayel Stadı
Hakemler: Hüseyin Eyyüpler, Enver Kalkın, Ali Karahasan
Yalova: Mustafa Dağman, Azat Tip, Ahmet Karal, Mahmut İncei (Emre), Yusuf Özbahar (İbrahim), Burak Koçar, Ahmet Hasan, Şahin Şeker, Reşit Erişik, Ali Karayel, Mithat Küçükakaçalı (Mehmet)
Geçitkale: Doğuhan, Mehmet, Fuat Ağcabay, Ramazan Eser, Ali Elmas, Ferdi (Mehmet Çavuş), Haray, Buğra, Engin, Hasan, İzzet Çavuş
Goller: Dk.28, 51 ve 69 Burak Koçar, Dk.43, 64 ve 75 Mithat, Dk.78 İbrahim, Dk.80 Azat, Dk.90 Şahin (Yalova)

K-Pet Birinci Lig’in 21’inci hafta mücadelesinde Yalova kendi sahasında lig sonuncusu Geçitkale’yi 9-0’lık skorla mağlup etti. Bu sonucun ardından Geçitkale ligin tamamlanmasına 5 hafta kala İkinci Lig’e düştü. Yalova’ya farklı galibiyeti getiren golleri Burak Koçar (3), Mithat Küçükakaçalı (3), İbrahim, Azat ve Şahin kaydetti. Bu sonuçla Yalova puanını 35’e yülsetti.

-----------------------------------------

Puanları paylaştılar: 1-1

Stat: Bilal İyigün Stadı
Hakemler: Emre Öztaşlı, Hüseyin Özkan, Kaan Koday
Denizli: Salih, İbrahim Hatay, Tanju (Muhammed), Salih Özdağanoğlu, Mustafa, Yılmaz, Ahmet, İbrahim Uluşan, Eray, Murat (Can), Ferit (Mahmut)
Değirmenlik: Fikri, Stelios Kittos, Gençali (Hüseyin), Rıfat, Asilkan, Burçin, Michalis, Haşim, Sercan, Şevki (Hasan), Ali İmam
Goller: Dk. 57 Ahmet Hatay (Denizli) – Dk.70 Stelios (Değirmenlik)

K-Pet Birinci Lig’in 21’inci hafta mücadelesinde Denizli ile Değirmenlik 1-1 berabere kalarak haftayı 1’er puanla noktaladı. Denizli maçta Ahmet’in golü ile öne geçmesine rağmen Değirmenlik Kıbrıslı Rum futbolcusu Stelios Kittos ile skora eşitlik getirdi. Taraflar maçta başka gol atamayınca karşılaşma 1-1 berabere sonuçlandı. Bu sonucun ardından Denizli 26 puanla 10’uncu sırada haftayı tamamladı. Süper Lig hedefi doğrultusunda Değirmenlik arka arkaya oynadığı 3’üncü maçından da beraberlikle ayrıldı ve zirvedeki Türk Ocağı’nın 14 puan gerisinde haftayı noktaladı.

Bu haber toplam 1334 defa okunmuştur