1. HABERLER

  2. SPOR

  3. G.Gücü güç depoluyor
G.Gücü güç depoluyor

G.Gücü güç depoluyor

Haftada 6 gün çalışan Gençlik Gücü geçtiğimiz günkü antrenmanını Metehan Sahası’nda gerçekleştirdi.

A+A-

 

Başkent Lefkoşa’nın yeşil beyazlı ekibi Gençlik Gücü, 1. Lig’de mücadele edeceği 2015-2016 Futbol Sezonu hazırlık çalışmalarını sürdürüyor. Haftada 6 gün çalışan Gençlik Gücü geçtiğimiz günkü antrenmanını Metehan Sahası’nda gerçekleştirdi.

Takımının antrenmanını yönetim kurulu arkadaşları ile birlikte izleyen Gençlik Gücü Başkanı Suma Zafer Choudhry, “Yönetim ve sporcu olarak kenetlendik. Ortak hedefimiz başarıdır” dedi.

Geçtiğimiz Cumartesi günü, Alevkayası’nda mangal yaktıklarını anımsatan Choudhry, “Yönetici ve sporcuların katılımı ile gerçekleştirdiğimiz bu etkinlik, zaten var olan birlikteliğimizi daha da güçlendirdi. Sporcularımız kendilerine düşeni yaptıkları sürece, bizler de onların yanlarında olup, yönetim olarak üzerimize düşeni yapacağız” şeklinde konuştu.

Dün saat 18:00’de başlayan, Teknik Direktör Niyazi Göksun yönetiminde antrenmanına katılan Gençlik Gücü futbolcuların istekli ve azimli oldukları dikkat çekti. Yeni transfer Hakan Altın’ın da katıldığı antrenmanda dar alan ve kondisyon çalışması yapıldı.

Bu haber toplam 2164 defa okunmuştur