1. HABERLER

  2. SPOR

  3. G.Gücü farklı kazandı
G.Gücü farklı kazandı

G.Gücü farklı kazandı

Gençlik Gücü, sezon öncesi 9’uncu hazırlık karşılaşmasını önceki gün Gönyeli ile yaptı.

A+A-

 

Gençlik Gücü, sezon öncesi 9’uncu hazırlık karşılaşmasını önceki gün Gönyeli ile yaptı. Attila Topaloğlu Sahası’nda oynanan hazırlık karşılaşmasını Gençlik Gücü, ikinci yarıda bulduğu gollerle 4-0 kazandı.
Takımın sürekli antrenman yaptığını, hazırlık kapına gidildiğini ve yine sürekli hazırlık karşılaşması yaptıklarını belirten Gençlik Gücü’nün Teknik Direktörü Niyazi Göksun, “Hazırlık karşılaşmaları ile yeni gelen futbolcuların takıma uyumlarını sağladık. Genel bir değerlendirme yapacak olursam, savunmamızda sıkıntı olmadığını söyleyebilirim. Orta sahada, hücuma yönelmede yeterince hızlı değiliz. Her hazırlık karşılaşmasında gol attık. Ancak cömertçe harcadığımız gol pozisyonları da var” şeklinde konuştu.

Yönetimden yakın takip
Daha önceki antrenman, kamp ve hazırlık kapıda olduğu gibi, genç Kulüp Başkanı Suma Zafer Choudhry ve yönetim kurulu arkadaşları, önceki günkü karşılaşmada da takımlarının yanında yer aldılar.
Takımın sergilediği futbolun her geçen gün daha da güzelleştiğine işaret eden Gençlik Gücü Kulüp Başkanı Suma Zafer, “Teknik kadro başta olmak üzere, takım oyuncularımıza güveniyoruz. Sezona iyi bir başlangıç yapacağımıza inanıyorum” dedi ve yeşil beyazlı kulübe gönül verenleri, takımlarına destek vermek için tribünlere davet etti.
Yeşil beyazlı takım, sezon öncesi 10’uncu hazırlık karşılaşmasını yarın Hamitköy ile yapacak.
Hamitköy Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma saat 17:00’de başlayacak.

Bu haber toplam 1328 defa okunmuştur