1. HABERLER

  2. SPOR

  3. G.Birliği’nde yoğun tempo sürüyor
G.Birliği’nde yoğun tempo sürüyor

G.Birliği’nde yoğun tempo sürüyor

1-5 Eylül tarihleri arasında River Side Otel’de gerçekleştirilen kampta G.Birliği futbolcuları yoğun tempoda çalışıyor.

A+A-

Süper Lig’in yeni ekiplerinden Gençler Birliği’nin Girne’de gerçekleştirdiği kamp çalışmaları devam ediyor. 1-5 Eylül tarihleri arasında River Side Otel’de gerçekleştirilen kampta G.Birliği futbolcuları yoğun tempoda çalışıyor.

Teknik direktör Ahmet Ogan yönetiminde gerçekleştirilen kampa 22 futbolcu katılırken, Bilal Dericioğlu kafile başkanlığında 1 yönetici ve 1 malzemeci yer alıyor. Beş günlük kamp programı çerçevesinde sabah ve akşam olmak üzere günde çift antrenman yapan İskele’nin kırmızı siyahlı ekibi Gençler Birliği, İkinci Lig ekiplerinden Ozanköy ile hazırlık maçı yaparken, 5 Eylül Cuma günü  Birinci Lig ekiplerinden Düzkaya ile hazırlık maçı yaparak kamp tamamlayacak.

Antrenmanların dışında otel içerisinde yönetici, teknik kadro ve futbolcuların çok iyi diyalog kurmaları, birliktelik ve arkadaşlık bağlarını geliştirmeleri moral motivasyon açısından da önemli oldu. Kampa genel direktör ve futbol şube sorumlusu Salahi Serakıncı’nın da katılımı ile moral motivasyon üst seviyeye çıktı.

Ogan çalışmalardan memnun

Gençler Birliği’nde sezon başında ilk sekiz içerisinde yer alabilmek için konulan hedef doğrultusunda teknik direktör Ahmet Ogan yönetiminde yoğun bir şekilde yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Gençler Birliği teknik direktörü Ahmet Ogan, kamp boyunca çabukluk, koordinasyon, taktiksel olarak yapılan antrenmanlarda futbolcuların istekli arzulu bir şekilde çalışmalarından son derece memnun olduğunu belirtti. Ogan, çok iyi kamp dönemi gerçekleştirerek, güç depolamaya devam ettiklerinin altını çizdi. Mevcut kadroya transfer edilen futbolcuların takım içi uyumu kısa sürede aşılması teknik kadro ve yönetimin yüzünü güldürdü.

Bu haber toplam 1256 defa okunmuştur