1. HABERLER

  2. SPOR

  3. G.Birliği’nde tempo yükseliyor
G.Birliği’nde tempo yükseliyor

G.Birliği’nde tempo yükseliyor

Gençler Birliği, yeni sezona yönelik çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürmeye devam ediyor.

A+A-

 

Süper Lig’in İskele temsilcisi Gençler Birliği 16 Temmuz’da başlamış olduğu 1.hazırlık döneminin ilk bölümünü geride bırakarak yeni sezona yönelik çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürmeye devam ediyor. Kırmızı siyahlılar teknik direktör Ahmet Ogan yönetiminde haftada altı antrenman ile çalışmalarını sürdürürken, hafta başından itibaren yapılacak çalışmalar ile yoğun bir hafta futbolcuları bekliyor.   

Ogan yarın imzalıyor
Öte yandan Gençler Birliği bir ay önce anlaşma sağlayarak çalışmalara başlayan teknik direktör Ahmet Ogan, yardımcı antrenör Hasan Tamel ve kaleci antrenörü Can Kayataş ile resmi sözleşme imzalıyor. Kulüp lokalinde yarın saat 18.00’de yapılacak imza törenine Gençler Birliği Spor Kulübü Başkanı Mustafa Gülcan, Kulüp Müdürü Birol Şöför ve Futbol Şube Sorumlusu Bilal Dericioğlu da katılacak.

Futbol Federasyonu ile Kolan British Hospital arasında sağlık sponsorluğu imzalanması ile birlikte Gençler Birliği futbolcuları da sağlık kontrolünden geçecek. Gençler Birliği futbol takımı 21 Ağustos Cuma günü sabah saat 9.00’da sağlık kontrolünden geçecek.

Hazırlık maçlarına tam gaz
Gençler Birliği yeni sezona yönelik başlatmış olduğu hazırlık maçlarına da devam ediyor. 1.Lig ekiplerinden Gençlik Gücü ve Görneç ile iki hazırlık maçı yapan Gençler Birliği 19 Ağustos Çarşamba günü 2.Lig ekiplerinden Çanakkale ile karşı karşıya gelecek. 22 Ağustos Cumartesi günü ise Hakemler Derneği tarafından düzenlenen merhum Ahmet Altınkaya anı maçında Mağusa Türk Gücü ile karşılaşacak Gençler Birliği hazırlık maçlarına devam edecek.

Gençler Birliği yeni sezon çalışmalarına ara vermeden yoğun bir şekilde devam ederken, bu hafta yapacağı çalışmalarla beşinci haftayı geride bırakacak. İskele Cumhuriyet Stadı’nın bakımda olmasından dolayı ciddi sıkıntılar yaşayan kırmızı siyahlılar buna rağmen çalışmalarını aksatmadan sürdürüyor. İskele ekibi 24-29 Ağustos tarihleri arasında Girne Pia Bella Hotel’de 6 günlük kamp çalışmaları başlayarak yeni sezon hazırlıklarına devem edecek.

Bu haber toplam 1297 defa okunmuştur