1. HABERLER

  2. SPOR

  3. G.Birliği’nde teknik heyet imzaladı
G.Birliği’nde teknik heyet imzaladı

G.Birliği’nde teknik heyet imzaladı

Gençler Birliği’nde bir ay önce anlaşma sağlayarak çalışmalara başlayan teknik direktör Ahmet Ogan ve ekibi ile sözleşme imzalayarak resmen göreve başlanmış oldular

A+A-

Gençler Birliği’nde bir ay önce anlaşma sağlayarak çalışmalara başlayan teknik direktör Ahmet Ogan ve ekibi ile sözleşme imzalayarak resmen göreve başlanmış oldular. Kulüp lokalinde yapılan imza törenine Gençler Birliği Spor Kulübü başkanı Mustafa Gülcan, Kulüp Müdürü Birol Şöför, Genel Koordinatör ve Futbol Şube Sorumlusu Bilal Dericioğlu, yönetim kurulu üyesi Niyazi Orkoz, Teknik Direktör Ahmet Ogan, yardımcı antrenör Hasan Tamel ve kaleci antrenörü Can Kayataş resmi sözleşmeyi imzaladı. Atılan imzalar sonrasında taraflar birbirlerine başarı dileklerinde bulundu.

Gülcan: “Camianın beklentisi büyük”
Gençler Birliği Spor Kulübü başkanı Mustafa Gülcan imza töreninde yaptığı konuşmada, sezon öncesinde yapmış oldukları açıklamalarda teknik kadro ile devam etmek istediklerini belirterek yapılan görüşmelerden olumlu sonuç alarak yeniden anlaşmaya vardıklarını belirtti. Gülcan, zor bir sezon daha kendilerini beklediklerini, zorlu maratonda teknik ekibe çok büyük görevler düştüğüne vurgu yaparak, oluşturulan kadro ile bu sezon çok daha güzel işler yapacaklarına inancının tam olduğunun altını çizdi. Camianın futbol takımından beklentilerinin büyüdüğüne dikkat çeken başkan Mustafa Gülcan, bu işin üstesinden geleceğine inandıkları ve teknik kadroya güvenerek istikradan yanan tavır koyarak teknik direktör Ahmet Ogan ile yola devam etme kararı aldıklarını söyledi. 

Ogan: “Beklentilere cevap vereceğiz”
Gençler Birliği’nde teknik direktörlük görevine devam eden Ahmet Ogan, geçtiğimiz sezon uzun bir aradan sonra Süper Lig’de mücadele ederek ligin havasına ve atmosferine alıştıklarını belirterek, camianın takımdan çok daha başarılı bir sezon beklediklerinin bilinci içersinde hareket ettiklerini ve beklentilere cevap vereceklerini söyledi. Gençler Birliği’nde başkan Mustafa Gülcan ve yönetimin teknik kadroda istikradan yana olmasından dolayı da duyduğu memnuniyeti dile getiren Ahmet Ogan, ikinci sezonunda burada görev yapmaktan son derece memnun ve mutlu olduğunu söyleyerek, başkan Gülcan ve yönetime teşekkür etti.

Bu haber toplam 1299 defa okunmuştur