1. HABERLER

  2. SPOR

  3. G.Birliği’nde takviyeler tamam
G.Birliği’nde takviyeler tamam

G.Birliği’nde takviyeler tamam

Teknik direktör Ahmet Ogan’ın raporu, kulüp başkanı Mustafa Gülcan ve transfer komitesinin çalışmaları sonunda transfer noktalandı.

A+A-

Süper Lig ekiplerinden Gençler Birliği, bir yandan yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken diğer yandan da transfer çalışmaları sonucunda kadrosuna takviyeler yaptı.

Teknik direktör Ahmet Ogan’ın raporu, kulüp başkanı Mustafa Gülcan ve transfer komitesinin çalışmaları sonunda transfer noktalandı.

İskele ekibi transferde yerli futbolcu olarak geçen sezon devre arasında kiralık olarak Mehmetçik’ten kadrosuna kattığı Tacettin ve İbrahim Köse kardeşler, Boğaziçi’nden genç futbolcu Mehmet Erol’u bonservisli olarak transfer etti. Yabancı futbolcu transferi konusunda ise Emeka ve John Green’in yerine menajer Erdem Konyar aracılığı ile 1995 doğumlu ön libero Yakubu Abudu Malik ile 1997 doğumlu forvet Charles Gift Justice ülkemize getirerek, ilk antrenman ve Gençlik Gücü ile oynanan ilk hazırlık maçında forma giydi. Gençler Birliği’nde başlayan hazırlık maçları ile antrenmanlarda durumları değerlendirilecek olan yabancı futbolcularla ilgili son karar teknik direktör Ahmet Ogan tarafından verilecek. Gençler Birliği yönetimi yapılan bu transferleri ile transferi noktalamış olduğunu açıkladı. 

Saha sıkıntısı
G.Birliği’nde ilk hazırlık dönemi çalışmaları devam ederken İskele Cumhuriyet Stadı’nın çevre düzenlemesi ve zemin bakımının devam etmesinden dolayı antrenman yapma açısından sıkıntılar yaşanıyor. Kulüp yönetimi yaptığı çalışmalar sonunda ürettiği kısa süreli çözümle birlikte İskele ekibi Doğu Akdeniz Üniversitesi, Çanakkale Muharrem Döveç Stadı ve Görneç Üç Şehitler Stadı’nı kullanıyor. G.Birliği teknik direktörü sıkıntılara rağmen çalışmaların devam ettiğini, kendilerine sahalarını açan DAÜ ve diğer kulüplere teşekkür ettiğini belirtti.

Bu haber toplam 1246 defa okunmuştur