1. HABERLER

  2. SPOR

  3. G.Birliği yoğun tempoda
G.Birliği yoğun tempoda

G.Birliği yoğun tempoda

K-Pet Süper Lig’in yeni ekibi Gençler Birliği birinci hazırlık dönemini tamamlamasının ardından kamp çalışmasına başladı. İ

A+A-

 

K-Pet Süper Lig’in yeni ekibi Gençler Birliği birinci hazırlık dönemini tamamlamasının ardından kamp çalışmasına başladı. İskele’nin kırmızı siyahlı ekibi 1-5 Eylül tarihleri arasında gerçekleştireceği kamp çalışmalarına dün start verdi. Alsancak’ta bulunan River Side Otel’de 5 günlük bir kamp yapacak olan G.Birliği’nde kafilede Bilal Dericioğlu başkanlığında 1 yönetici, 1 malzemeci, teknik direktör Ahmet Ogan, yardımcı antrenör Hasan Tamel, kaleci antrenörü Can Kayataş ve 22 futbolcu yer alıyor.

İki hazırlık maçı
Kamp süresi boyunca günde çift idman yapacak olan Gençler Birliği, bugün Mustafa Özkayım Stadı’nda İkinci Lig ekiplerinden Ozanköy ile hazırlık maçı oynayacak. Lige yönelik olarak devam eden kamp çalışması 5 Eylül Cuma günü tamamlanacak. Kampın son günü Birinci Lig ekiplerinden Düzkaya ile Nihat Bağcıer Stadı’nda hazırlık maçı oynayacak G.Birliği, bu maç ile kampını noktalayacak. Kamp ortamının çok iyi olduğunu belirten Gençler Birliği teknik direktörü Ahmet Ogan, yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürdüklerini, otel yetkililerinin kafile ile yakından ilgilenmesi ve ulaşımın sağlanmasından dolayı teşekkür etti.

Bu haber toplam 1189 defa okunmuştur