1. HABERLER

  2. SPOR

  3. G.Birliği penaltılarla güldü
G.Birliği penaltılarla güldü

G.Birliği penaltılarla güldü

Gençler Birliği Spor Kulübü tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen merhumlar anı futbol turnuvası bu yıl anı maçlarına dönüştürülerek oynamaya başladı.

A+A-

 

Gençler Birliği Spor Kulübü tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen merhumlar anı futbol turnuvası bu yıl anı maçlarına dönüştürülerek oynamaya başladı. Gençler Birliği Spor Kulübü tarafından düzenlenen merhumlar anı maçında önceki gün Gençler Birliği ile Değirmenlik arasında oynandı. İskele Cumhuriyet Stadı’nda oynanan karşılaşma merhumlar anısına bir dakika saygı duruşu sonrasında Timur Ercan Bodi, Şakir Azizoğlu, İsmail Egeli, hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmanın normal süresi 3-3 eşitlikle biten maçı penaltı atışları sonunda 4-2 kazanan Gençler Birliği kupanın sahibi oldu. Karşılaşmanın ardından düzenlenen ödül töreninde takımlara kupaları, karşılaşmayı yöneten hakemler plaketleri Gençler Birliği Spor Kulübü başkan Mustafa Gülcan, kulüp müdürü Birol Şöför, genel koordinatör ve sporcu sorumlusu Bilal Dercioğlu, yönetim kurulu üyeleri Barış Hürsöz, Metin Menteş tarafından verildi.

Merhumları Anmaya Devam Ediliyor 
Gençler Birliği Spor Kulübü tarafından düzenlenen merhumlar anı maçlarına bugün de devam ediliyor. Merhumlar anısına oynanacak ikinci maçı 6 Eylül Pazar günü (bugün) Gençler Birliği ile Süper Lig ekiplerinden B.Bağcıl arasında oynanacak. İskele Cumhuriyet Stadı’nda oynanacak olan maç saat 17:00 de başlayacak. Karşılaşmanın ardından ödül töreni düzenlenerek takımlara ve hakemlere ödüller yetkililer tarafından verilecek.

Bu haber toplam 1523 defa okunmuştur