1. HABERLER

  2. SPOR

  3. G.Birliği güç depoladı
G.Birliği güç depoladı

G.Birliği güç depoladı

Kamp süresince günü çift idman ile tamamlayan G.Birliği, Türk Ocağı, Lapta ve Cihangir ile üç hazırlık maçı oynadı

A+A-

Süper Lig ekiplerinden Gençler Birliği 24-29 Ağustos tarihleri arasında Girne’de Pia Bella Otel’de düzenlediği kampı tamamladı. Kamp süresince günü çift idman ile tamamlayan G.Birliği, Türk Ocağı, Lapta ve Cihangir ile üç hazırlık maçı oynadı. Kulüp başkanı Mustafa Gülcan ve kulüp müdürü Birol Şöför kafileyi yalnız bırakmazken kampta birlik, beraberlik ve motivasyonun üst düzeyde olması dikkat çekti.

Yabancılarla ilgili karar veriliyor
Teknik direktör Ahmet Ogan yaptığı açıklamada çok iyi bir kamp ortamı gerçekleştirdiklerini ve güç topladıklarını söyledi. Kırmızı siyahlı ekibin teknik patronu, bir süredir denedikleri ön libero Yakubu Abudu Malik ile forvet oyuncusu Charles Gift Justice ve Kweku Dadzie ile ilgili son kararı bugün vereceğini belirtti.

Mevcut kadroya yapılan transferlerin önemli katkılar sağlayacağını, takım içi uyumun kısa sürede aşıldığını ve gençlerden kurulu bir ekip olduklarını belirten teknik direktör Ahmet Ogan, yaklaşan yeni sezon öncesi takım olma yolunda çok önemli mesafeler kaydettiklerini belirtti. Ogan, yeni sezonda hedefledikleri noktaya gelebilmek için işi sıkı tutarak koymuş oldukları hedefe ulaşmak için çalışmalara ara vermeden devam edeceklerini dile getirirken, ligde keyif veren, izlenebilir bir takım olmak için çalışacaklarını dile getirdi.

G.Birliği’nin savunmadaki önemli isimlerinden Emir Dolu’nun kampın son gün sabahı dirseğinden sakatlanması ise moralleri bozdu. Yapılan kontrollerin ardından dirseğinin çıktığı tespit edilen Emir’in iyileşme sürecinin 2-3 haftayı bulacağı belirtildi.

Resmi sezon açılışı yarın
G.Birliği’nde resmi sezon açılışı ise yarın İskele Cumhuriyet Stadı’nda yapılacak. Saat 17.30’da Atatürk Büstü’ne çelenk koyularak saygı duruşunda bulunulacak. Kulübe hizmet eden merhumların kabirleri başında yapılacak anma töreninin ardından saat 18.30’da İskele Cumhuriyet Stadı’nda tüm yaş kategorilerinin yer alacağı resmi açılış gerçekleştirilecek.

Kulüp tarafından geleneksel olarak düzenlenen Merhumlar Anı Turnuvası bu yıl anı maçları halinde oynanacak. Merhumlar ilk anı maçı 4 Eylül’de Değirmenlik ile oynayacak olan G.Birliği, 6 Eylül’de B.Bağcıl ile karşılaşacak. Maçlar saat 17.00’de başlayacak.

Bu haber toplam 1712 defa okunmuştur