1. HABERLER

  2. SPOR

  3. G.Birliği çalışmalara başladı
G.Birliği çalışmalara başladı

G.Birliği çalışmalara başladı

Süper Lig’in İskele ekiplerinden Gençler Birliği yeni sezon yönelik çalışmalarına başladı.

A+A-


   
Süper Lig’in İskele ekiplerinden Gençler Birliği yeni sezon yönelik çalışmalarına başladı. Kulüp lokalinde Gençler Birliği başkanı Mustafa Gülcan, yöneticiler, teknik direktör Ahmet Ogan, yardımcı antrenör Hasan Tamel ve futbolcular bir araya gelerek yeni sezonun ilk toplantısını gerçekleştiridi. Yapılan toplantıda yeni sezon planlaması ve hazırlıkları hakkında bilgiler verildi.

İzinli futbolcular katılmadı
Malzeme dağıtımı sonrası Gençler Birliği takımı teknik direktör Ahmet Ogan yönetiminde yeni sezonu ilk çalışmasını salonda gerçekleştirdi. Sezonun ilk çalışmasına izinli olan bazı futbolcular katılmazken, çalışmayı kulüp başkanı Mustafa Gülcan da izledi. Hazırlık dönemi çalışmalarına 20 Temmuz Pazartesi günü parkurda koşu çalışması ile devam edecek olan Gençler Birliği’nde antrenman yoğunluğu giderek artacak. Resmi sezon açılışını Ağustos ayı sonunda yapmayı düşünen Gençler Birliği’nde takım kadrosuna yapılması düşünülen iki üç trasfer içinde çalışmalara başlanıldığı açıklandı. 

Saha sorunu
Gençler Birliği’nde yeni sezon çalışmaları teknik direktör Ahmet Ogan yönetiminde başlarken, İskele Cumhuriyet Stadı’nda çevre düzenlemesi ile birlikte saha zeminin bakıma alınması sonucunda antrenmanların yapılacağı saha konusunda sıkıntılar yaşanmaya başladı. Spor Dairesi İskele bölge amiri Cüneyt Göçer, antrenman sahası ile maç sahasının Ağustos ayı sonunda hazır olacağını açıklamasının aradından yeni sezon hazırlıklarına başlayan Gençler Birliği’nde yönetim sorunun kısa sürede çözmek için bir takım girişimlerde bulunmaya başladı.

Bu haber toplam 2237 defa okunmuştur