1. HABERLER

  2. SPOR

  3. G.Birliği çalışmalara başladı
G.Birliği çalışmalara başladı

G.Birliği çalışmalara başladı

Süper Lig ekiplerinden Gençler Birliği dün sabah İskele Atatürk Spor Salonu’nda yaptığı çalışma ile ikinci devre hazırlıklarına başladı.

A+A-

Ersin Orkoz

Süper Lig ekiplerinden Gençler Birliği dün sabah İskele Atatürk Spor Salonu’nda yaptığı çalışma ile ikinci devre hazırlıklarına başladı. Teknik direktör Ahmet Ogan nezaretinde, yardımcı antrenör Hasan Tamel ve kaleci antrenörü Can Kayataş yönetimindeki antrenmanda dayanıklılık çalışması yapıldı. Antrenmana tüm takımın yanı sıra Lapta’dan transfer edilen Umut Göktaş, Ufuk Fırat ve geri dönüş yapan G.Birliği eski kaptanı Ahmet Orun da katıldı. Açılışı kulüp başkanı Mustafa Gülcan ve yöneticiler de takip etti.

Gülcan: “Durmak yok yola devam”
İkinci devre hazırlıklarının ilk antrenmanında bir konuşma yapan kulüp başkanı Mustafa Gülcan, özverili bir şekilde çalışan takım, yönetimine, ilk çalışmada takımı yalnız bırakmayan taraftarlara teşekkür etti. Başta kendi takımına ve sonra diğer takımlara ikinci devrede başarı ve sağlık temennisinde bulunan Gülcan yeni transfer Umut Göktaş ve Ufuk Fırat’a başarılar diledi. G.Birliği’nin transferlere devam edeceğini ve takımdan ayrılmak isteyenlere kulübün çıkarları doğrultusunda izin verileceğini söyleyen Gülcan konuşmasını her zaman söylediği cümle olan “G.Birliği için durmak yok, yola devam” cümlesi ile noktaladı.

Kamp 5-10 Ocak tarihlerinde
İkinci devrenin ilk antrenmanında Lapta’dan bonservisi ile transfer edilen Umut Göktaş ve Geçitkale’den alınan Ufuk Fırat’ın yanı sıra dönüş yapan Ahmet Orun’un istekli olması teknik heyetin beğenisini topladı. G.Birliği 5-10 Ocak tarihleri arasında Girne Pia Bella Otel’de kampa girecek ve toplam 5 hazırlık maçı yaparak ikinci devreye hazırlanacak.

Bu haber toplam 2115 defa okunmuştur