1. HABERLER

  2. SPOR

  3. G.Birliği Bağcıl’ı tek golle geçti
 G.Birliği Bağcıl’ı tek golle geçti

G.Birliği Bağcıl’ı tek golle geçti

Larnaka Gençler Birliği Spor Kulübü tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve anı maçları şeklinde dönüştürülen maçlar tamamlandı

A+A-

Kaya Emiroğlu

Larnaka Gençler Birliği Spor Kulübü tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve anı maçları şeklinde dönüştürülen maçlar tamamlandı. Hafta arasında Mormenekşe ve Değirmenlik’le oynayan Gençler Birliği, son anı maçını Bostancı Bağcıl’la İskele Cumhuriyet Stadı’nda yaptı. Tacettin Köse’nin ilk devrede kaydettiği golle maçı 1-0 kazanan evsahibi Gençler Birliği oldu. Maçın ilk devresinde G.Birliği daha iyi oynarken, ikinci devrede Bağcıl daha etkili olmayı başardı.

Ödül töreni
Maç sonunda maçın hakemleri Hasan Eriş, Mehmet Ekşici, İsmail Egeli hakem üçlüsüne plaketleri ve takımlara kupaları, İskele Belediye başkanı Hasan Sadıkoğlu, Belediye As Başkanı Mahmut Yılmazoğulları, Meclis üyesi Safa Kurukafa, Gençler Birliği Spor Kulübü Başkanı Mustafa Gülcan, Asbaşkan Osman Berkel, Kulüp müdürü Birol Şöför, Genel koordinatör ve sporcu sorumlusu Bilal Dericioğlu, yönetim kurulu üyeleri Barış Hürsöz ve  Metin Menteş tarafından verildi.

Bu haber toplam 1392 defa okunmuştur