1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Futbolcuların sağlıkları güvence altında
Futbolcuların  sağlıkları güvence altında

Futbolcuların sağlıkları güvence altında

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu ile Kolan British Hospital arasında protokol imzalandı

A+A-


 

Necmi Belge

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’nun artık geleneksel hale getirdiği futbolcu sağlığı protokolu geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu yıl da Kolan British Hospital ile yeniden imzaladı. Dün akşam KTFF Merkez Binası’nda imza töreni düzenlendi.

Sertoğlu: “Futbolcu sağlığı çok önemli”
Söz konusu protokolü imzalamak üzere Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Sertoğlu ile Kolan British Hospital Baş Hekimi Dr. Harun Gülmez törende hazır bulundu. İmza töreni öncesinde bir konuşma yapan Sertoğlu, futbolcu sağlığının çok önemli olduğunu ve Kolan British Hospital’ın konuya gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ettiğini söyledi.

Gülmez fırsat için teşekkür etti
Sertoğlu’ndan sonra söz alan Kolan British Hospital Baş Hekimi Dr. Harun Gülmez, futbolcu sağlığı açısından Kıbrıs Türk futboluna hizmet etmekten dolayı çok mutlu olduklarını, bu konuda hizmet etme fırsatı verildiği için Futbol Federasyonu başkanı Hasan Sertoğlu’na teşekkür ettiğini kaydetti.

Futbolcular Derneği’nden plaket
Konuşmaların ardından, Futbol Federasyonu Başkanı Sertoğlu ile Kolan British Hospital Baş Hekimi  Dr.Harun Gülmez Arasında futbolcu sağlık protokolu imzalandı. İmza töreninden sonra, Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Sertoğlu tarafından konuklara bir kokteyl verildi. Öte yandan KKTC Futbolcular Derneği de Kolan British Hospital’a sporcu sağlığına verdiği değerden ötürü bir teşekkür plaketi takdim etti.

Bu haber toplam 1183 defa okunmuştur