1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Futbolcular haklı. Onları mağdur ettik”
“Futbolcular haklı. Onları mağdur ettik”

“Futbolcular haklı. Onları mağdur ettik”

Gönyeli Spor Kulübü’nde sporcular ile yönetim arasında yaşanan sorunların düzeltilmesi adına bugün saat 16.00’da taraflar bir araya gelecekler.

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi
Gönyeli Spor Kulübü’nde sporcular ile yönetim arasında yaşanan sorunların düzeltilmesi adına bugün saat 16.00’da taraflar bir araya gelecekler. Yönetim Kurulu yaşanan sıkıntıların aşılması adına futbolculara yaptığı görüşme talebi kabul gördü. Taraflar bugün bir araya gelerek orta yolu bulma adına toplantı yapacaklar.
Bilindiği gibi bir süre önce 8 futbolcu sezon başından bu yana alacaklarını alamadıkları gerekçesi ile bir basın toplantısı düzenlemiş ve “Hakkımızı alana kadar yokuz” açıklamasını yapmıştı. Kulüp başkanı Mustafa Palaz, futbolcuların gösterdikleri tepkiden dolayı haklı olduklarını, kendilerinin de haklı oldukları noktalar olduğunu ve hiçbir yerden katkı görmedikleri için sporcuları mağdur ettiklerini açıkladı.

Palaz: “Destek görmediğimiz için mağdur ettik”
Konu ile ilgili olarak görüşlerini aldığımız Gönyeli Spor Kulübü Başkanı Mustafa Palaz, futbolcuların gösterdiği tepkiden dolayı haklı olduklarını, yönetim olarak onlara hak verdiklerini ve hiçbir yerden katkı görmediklerini söyleyerek futbolcuları mağdur ettiklerini belirtti. Geçtiğimiz günlede 8 futbolcunun basın toplantısında yaptıkları açıklamaların bir sinir anında söylendiğini belirten Palaz “Onlar bizim evladımız. Onlar Gönyeli’nin geleceği. Bizler geçiciyiz, onlar kalıcıdırlar. Çocuklar gösterdikleri tepkiden dolayı haklıdırlar. Haklı oldukları pozisyon maddi konulardır. Biz yönetim olarak oturup değerlendirme yaptık, onlara hak verdik. Çünkü biz hiçbir yerden katkı görmediğimiz için futbolcularımızı mağdur ettik” açıklamasını yaptı.

“Gönüllerini nasıl alabiliriz diye çalışıyoruz”
“Bu dakikadan sonra onların gönüllerini nasıl alabiliriz, orta yolu nasıl buluruz diye çalışıyoruz” diyen Gönyeli Spor Kulübü Başkanı Mustafa Palaz “Basın toplantısında onların birlikteliğinden ben gurur duydum. Hedef ben, kulüp veya camia olabilir. Birlikten kuvvet doğar. Yönetim olarak onları haklı gördük. Biz yaptığımız hatalarla onları mağdur ettik” dedi. Yaşanan süreçte kendilerinin de haklı oldukları noktalar olduğunu söyleyen Palaz “Biz futbolcularımıza elimizi uzattık. Onlar da ılımlı yaklaştılar. Yapacağımız toplantıda görüşlerini alacağız, sorunları çözüp spor yapma olanaklarını ve kulübümüzün geleceği olan gençlerin yanlarında olacağız” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Bu haber toplam 1317 defa okunmuştur