1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Futbol hakemleri Limasol Bankası güvencesinde
Futbol hakemleri Limasol Bankası güvencesinde

Futbol hakemleri Limasol Bankası güvencesinde

Limasol Sigorta Kıbrıs Türk Futbol Hakemler ve Gözlemciler Derneği (KTFHGD) üyelerini Limasol Bankası katkıları ile sigortaladı.

A+A-

Bu yılla birlikte 7.yıla giren sponsorluktan KTFHGD’ne üye tüm hakem ve gözlemciler yararlanacak.

Limasol Sigorta  ile Kıbrıs Türk Futbol Hakemler ve Gözlemciler Derneği arasındaki sigorta işbirliği protokoluna imzalar atıldı. Limasol Bankası Kültür Salonu’nda yer alan imza etkinliğinde, işbirliği protokoluna imzalar Limasol Bankası ve Limasol Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kemaler ve KTFHGD adına görev nedeniyle yurt dışında olan başkan Niyazi Nizam adına Başkan Vekili Savaş Tilki ve KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu adına Dış İlişkiler ve Eğitim Sorumlusu Orçun Kamalı tarafından atıldı. İmza etkinliğinde futbol hakem, gözlemci ve saha komiserler yanında ve Limasol Bankası Genel Müdür Yardımcısı Abdullah Özsusuzlu  ve diğer Banka yöneticileri de yer aldı.  

İmza etkinliğinde konuşan Limasol Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kemaler, Kıbrıs Türk Hakemler ve Gözlemciler Derneği üyelerini bu yıl 7. kez sigortalamaktan memnuniyet duyduklarını belirtti. İki taraf arasında işbirliğinin gelişerek devam etmesinden memnuniyet duyduğunu ifade eden Kemaler, ülke futboluna önemli katkılar sağlayan bu anlamlı işbirliğinin daha uzun yıllar devam etmesi arzusında olduklarını kaydetti.

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu adına söz alan Dış İlişkiler ve Eğitim Sorumlusu Orçun Kamalı ve Genel Sekreter Enver Baturalp Limasol Bankası ailesi’nin sporun ve sporcunun her zaman yanında olmasından federasyon olarak gurur duyduklarını belirterek işbirliğine emek verenleri kutladı.KTFHGD adına söz alan Savaş Tilki, Limasol Bankası ile hakem camiasının ticari işbirliğinin ötesine geçerek aile gibi olduklarını, camianın banka şubelerini evi gibi gördüğünü belirterek 7 yıldır bu anlamlı işbirliğine katkı koyan başta Hüseyin Kemaler ve banka üst yönetimine teşekkür etti.

Etkinlik hazır bulunan hakem ve gözlemciye poliçelerinin verilmesi, toplu fotoğraf çekimi ve ikramla noktalandı.

(LHA)

Bu haber toplam 1861 defa okunmuştur
Etiketler : ,