1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. Fuarda kahveler ‘OZA’dan
Fuarda kahveler ‘OZA’dan

Fuarda kahveler ‘OZA’dan

OZA Kahve verdiği ikramlarla Fuar boyunca vatandaşların yorgunluğunu aldı

A+A-

Levent ÖZDAĞ

“39. KKTC Uluslararası Fuarı”nda 1 hafta boyunca yılların kahve tadı OZA Kahve verdiği ikramlarla damaklarda taht kurdu. Fuar boyunca kurduğu stand ile OZA Kahve’nin çeşitli tatlarını alış veriş yorgunluğu olanlara tattırdı. Bu yıl fuarda yer alan OZA Kahve ayrıca 30. Yıl sevincini yaşıyor.
1984 yılında 15 metre karelik bir imalathanede bir adet el kavurma makinesi, bir adet kahve değirmeniyle, el yapımı kese kağıdı kullanarak üretime başlayan OZA Kahve günümüzde son teknolojiyle üretim ve hizmet vermeye devam ediyor. Vatandaşlara yaptıkları jest ile ilgili YENİDÜZEN’e konuşan OZA Kahve Genel Koordinatörü Akan OZA mutlu bir fuar geçirdiklerini belirtti.

OZA: “İkram amaçlı yaptık”
Bu yıl 39. Kez düzenlenen fuarda satış değil ikram yaptık. Ürünlerimizi sergileme ve halkımıza göstermek için böyle bir uygulama düşündük. Marka değerimizi yükseltmek için tanıtım amaçlı bir uygulama. Ayrıca yeni ürünlerimiz 3’ü ve 2’si bir arada soğuk ve sıcak şekilde içilebiliyor. Ürün katkı maddesi içermediği için OZA Kahve kokusu ve lezzeti içeriyor. Kıbrıs’ta bir ilk başka firma üretmiyor. OZA Kahve İngiltere pazarından sonra Türkiye pazarında da iddialı şekilde ilerliyor.”

Bu haber toplam 2138 defa okunmuştur