1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. Fuara özel kampanya
Fuara özel kampanya

Fuara özel kampanya

FAB LTD’nin düzenlediği ayrıcalıklar devam ediyor

A+A-

Levent ÖZDAĞ

“39. KKTC Uluslararası Fuarı”nda yer alan FAB LTD’nin düzenlediği kampanyalar devam ediyor. FAB LTD’nin satışını yaptığı ve sağladığı elektrik ile kısa zamanda ülke çapında duyulan “FAB Solar Enerji Sistemleri” yaygınlaşıyor. Güneş ışığından elektrik üreten paneller kısa zamanda ve kaliteli işçilikle monte edilebilirken solar sistemlerin hem konutlarda hem de iş yerlerinde kullanılabileceği vurguladı.
Fuar boyunca FAB LTD müşterine özel kampanyalar ve çekilişler yapıyor. Fuar boyunca doldurulacak formlar ile fuarın son günü yapılan çekiliş ile şanslı müşteriler indirimlerden yararlanacak.
FAB LTD Planlama ve Pazarlama Müdürü Aytunç Bahşi YENİDÜZEN’e konuşarak kampanya ile ilgili bilgi verdi.

Bahşi: “Şans bileti bizden”
“Solar sistem takmayı düşünen müşterilerimiz için özel bir şans bileti kampanyası başlattık. Fuar’daki FAB Solar standına elektrik faturası ile gelen müşterilerimize ilk olarak ücretsiz ön saptama yapıyoruz. Kurulacak sistemin ne kadar büyük veya ne şekilde olacağı ile ilgili detaylı bir ön bilgi ve ön hesaplama yapılacak. Ayrıca standımıza gelip Solar düşüncesinde olan vatandaşlarımıza da bir şans bileti veriyoruz. Bizzat kendileri biletlerini şans kutusuna atıyor. Fuarın son günü çekiliş ile birlikte birçok hediyelerimiz olacak. Fuar boyunca vatandaşlarımızı standımıza bekliyoruz.”

Bu haber toplam 2027 defa okunmuştur