1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Fransız Şarkıcı Enrico Macias büyüledi…
Fransız Şarkıcı Enrico Macias büyüledi…

Fransız Şarkıcı Enrico Macias büyüledi…

Cezayir asıllı Fransız şarkıcı Enrico Macias, Merit Royal Hotel’te muhteşem bir konser verdi

A+A-

 

Cezayir asıllı Fransız şarkıcı Enrico Macias, Merit Royal Hotel’te muhteşem bir konser verdi. Sanatçı, romantik şarkılarıyla duygu dolu anlar yaşattı  ve hayranlarından  büyük alkış aldı.

Kuzey Kıbrıs’ta verdiği her konseriyle kendisini izlemeye gelen hayranlarına unutulmaz anlar yaşatan Enrico Macias, geçmişten bugüne en sevilen şarkılarını bu kez Merit Royal Hotel misafirleri için seslendirdi.

Hayranlarının alkışları arasında sahneye çıkan Macias, seslendirdiği  nostaljik şarkılarla  misafirleriniduygu dolu bir müzik yolculuğuna çıkardı.

Kendisini izlemeye gelen hayranlarıyla ikinci kez buluşan sanatçı, şarkılarını Fransızca olarak seslendirdi.

50’nin üzerinde albüm ve “Zingarella”, “La Guitare”, “Aie Aie Aie”, “Solenzara” ve “Le Femme De Mon Ami” gibi onlarca unutulmaz şarkısıyla tüm dünyada gönülleri  fetheden Macias’ın 80’e yakın şarkısı da Türkçe’ye çevrildi. Konserinde bu parçalarının çoğunu hayranlarıyla birlikte seslendiren ünlü şarkıcı gördüğü ilgiden dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.

Kıbrıs'a her gelişinde aynı heyecanı ve coşkuyu yaşadığını da belirten Enrico Macias "Kıbrıs'a daha önce de geldim. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Sizleri çok seviyorum" dedi.

Hayranlarının şarkıların büyük çoğunluğuna eşlik ettiği gecede sanatçı, coşku dolu alkışlar arasında istek üzerine Zingarella şarkısını iki kere seslendirdi. Enrico Macias'n sahne aldığı geceye Kıbrıs basının da ilgisi yoğun oldu.

 

Bu haber toplam 2765 defa okunmuştur