1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Forest’te tempo artacak
Forest’te tempo artacak

Forest’te tempo artacak

Başkentin yeşil sihaylı ekibi K.Kaymaklı üç haftalık salon çalışmalarının ardından hafta başında saha çalışmalarına başladı

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi

Süper Lig ekiplerinden Küçük Kaymaklı üç haftalık salon çalışmalarının ardından hafta başında saha çalışmalarına Şehit Hüseyin Ruso Stadı’nda başladı. İkinci saha çalışmasını dün Göçmenköy Antrenman Sahası’nda gerçekleştiren yeşil siyahlı ekipte tempo gün geçtikçe artacak. Başkent ekibi resmi açılışını ise Ağustos ayı başında gerçekleştirecek.

İzinli futbolcular sonra katılacak
Yeni sezon çalışmalarının saha bölümüne geçen Küçük Kaymaklı, dünkü idmanını Göçmenköy Antrenman Sahası’nda gerçekleştirdi. Kaymaklı’da izinli olarak yurt dışında olan yeni transfer Ahmet Can Tokmak’ın yanı sıra asker olan Taner Bingöllü ve Doğan Türk Birliği’ne transferi gündemde olan Ahmet Coşkun çalışmada yer almadı. Ahmet Can ve Taner Bingöllü’nün ilerleyen günlerde takıma dahil olacakları öğrenildi.

Adal ayrı çalıştı
Teknik direktör Vehbi Özerem ve antrenörler Hakan Sermaye ile İbrahim Reis nezaretinde çalışmalarını sürdüren yeşil siyahlı ekipte antrenmanların dozu gün geçtikçe artacak. Bir süre önce fıtık ameliyatı olan takım kaptanı Hüseyin Adal, takımdan ayrı olarak kendisine hazırlanan program dahilinde çalışmada yer alırken, yabancı futbolcu Samuel Zokou’nun yanı sıra geride bıraktığımız sezon başka takımlarda kiralık olarak forma giyen futbolcular da çalışmada yer aldı.

Takviyeler yapılacak
Özellikle geçtiğimiz sezon başka takımlarda yer alan futbolculardan bu sezon yararlanmak isteyen K.Kaymaklı, bunun yanı sıra hücuma yönelik bir yabancı futbolcu daha transfer edecek. İhtiyaç hissedilen bölgelere de birkaç transferin gündemde olduğu öğrenildi. K.Kaymaklı saha çalışmaları yanında ilk hazırlık maçını 15 Ağustos’ta Beylerbeyi’nde Tatlısu ile oynayacak.

Bu haber toplam 1447 defa okunmuştur