1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Folk-Der uçurtma şenliği düzenledi
Folk-Der uçurtma şenliği düzenledi

Folk-Der uçurtma şenliği düzenledi

Etkinlikte #HayalinHayalimdir adlı kampanya için hazırlanan tv spotunun çekimleri de yapıldı

A+A-

Lefkoşa Folklor Derneği’nin (Folk-Der) düzenlediği uçurtma şenliği hafta sonu Lefkoşa’da Yusuf Kaptan Sahası’nda çocukların ve gençlerin katılımıyla yapıldı.

Lefkoşa'da gökyüzü rengarenk uçurtmalarla şenlenirken etkinlikte, lösemili çocuklar yararına başlatılacak olan #HayalinHayalimdir adlı kampanya için TV spotunun çekimleri de gerçekleşti.

Folk-Der’den verilen bilgiye göre, çocuk ve gençlerin aileleriyle birlikte mutlu bir gün yaşadığı etkinlikte çekilen televizyon spotu, Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Mücadele Vakfı ile Folk-Der işbirliğinde hayata geçecek kampanyada kullanılacak.

Kampanyanın, hastanedeki çocuk onkolojisi servisine yerleştirilen hayal kutusuna, burada tedavi gören çocukların hayallerini çizdiği resimlerin toplanmasıyla başlandığı belirtilen Folk-Der açıklamasında, “Bir çocuğun hayalinin gerçekleştirilmesini konu alan TV spotu sayesinde de arzu eden herkes bu çocukların hayallerini gerçekleştirebilecek. Kampanya için geri sayım başladı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” denildi.

Bu haber toplam 2584 defa okunmuştur
Etiketler :