1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Fizyoterapist eksikliği giderildi
Fizyoterapist eksikliği giderildi

Fizyoterapist eksikliği giderildi

Girne Akçiçek Hastanesi’nde görevli iki fizyoterapistin ciddi sağlık sorunları yaşaması nedeniyle hastalık iznine çıkmaları, Fizik Tedavi Merkezi’ndeki hizmeti durdurmuştu. Sağlık Bakanlığı gerekli işlemleri tamamlaması ardından Lefkoşa’dan bir fizyotera

A+A-

Girne Akçiçek Hastanesi’ndeki Fizik Tedavi Merkezi yeniden hizmet vermeye başladı.

Didem MENTEŞ

Girne Akçiçek Hastanesi’nde yaşanan fizyoterapist problemi giderildi. Hastanede görevli biri sözleşmeli diğeri kadrolu iki fizyoterapistin ciddi sağlık sorunları yaşaması nedeniyle tedavi merkezinin bir süre hizmet vermemesi vatandaşların tedavisini etkilemişti.
Sağlık Bakanlığı’nın gerekli işlemleri başlatması sonucunda Lefkoşa’dan görevlendirilen bir fizyoterapist Girne Akçiçek Hastanesi’nde göreve başladı.
Pazartesi gününden itibaren Fizik Tedavi Merkezi yeniden hizmete girerken, vatandaşların yarım kalan tedavilerine devam edildi.

Kısa sürede işlemler tamamlandı

YENİDÜZEN Fizik Tedavi Merkezi’nde yaşanan fizyoterapist sorununu gündeme getirmişti. Hastanede sadece iki tane bulunan fizyoterapistlerden birinin akciğer rahatsızlığı diğerinin ise anjiyo ameliyatı olduğu için uzun bir süre Fizik Tedavi Merkezi’ndeki hizmetler durmuştu. YENİDÜZEN’e ulaşan bazı vatandaşlar uzun bir süredir Fizik Tedavi Merkezi’nde tedavi göremediklerini belirterek, tedavilerinin yarım kalmasından şikayet etmişlerdi. Konuyla ilgili açıklama yapan Yataklı Tedaviler Kurumları Dairesi ise gerekli düzenlemelerin yapılması ardından en erken zamanda bir fizyoterapistin görevlendirileceği aktarmıştı. Çalışmaların tamamlanması üzerine Lefkoşa’dan görevlendirilen bir fizyoterapist Girne Akçiçek Hastanesi’nde göreve başladı.

Bu haber toplam 2376 defa okunmuştur