1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. “fizy Deneyim Günleri” başladı
“fizy Deneyim Günleri” başladı

“fizy Deneyim Günleri” başladı

“fizy Deneyim Günleri” kapsamında Nisan ayı boyunca Lefkoşa, Girne, Mağusa, Güzelyurt ve İskele ilçelerinde etkinlikler düzenlenecek.

A+A-

Kuzey Kıbrıs Turkcell’in yeni iletişim markası lifecell internet üzerinden yeni bir dünya sunarken, sınırsız müzik keyfi ile öne çıkan “fizy” için de deneyim günleri düzenliyor.
“fizy Deneyim Günleri” kapsamında Nisan ayı boyunca Lefkoşa, Girne, Mağusa, Güzelyurt ve İskele ilçelerinde etkinlikler düzenlenecek. Turkcell İletişim Merkezleri’nde yer alacak etkinliklerle fizy’nin ayrıcalıklı dünyası tanıtılacak. İlk deneyim günü Lefkoşa Airtech’te yer alırken, ikincisi ise 13 Nisan Perşembe günü Girne’deki Newphone Turkcell İletişim Merkezi’nde tekrarlanacak.
Deneyim Günleri sırasıyla 14 Nisan’da Mağusa BYT, 15 Nisan’da Girne Nexsis, 17 Nisan’da Girne TPS, 18 Nisan’da Lefkoşa Sarpkan, 20 Nisan’da İskele Serem, 22 Nisan’da Güzelyurt Çınar, 24 Nisan’da Lefkoşa Kaner, 26 Nisan’da Mağusa Sarpkan ve 28 Nisan’da Lefkoşa Airtech Terminal Turkcell İletişim Merkezleri’nde düzenlenecek. 

fizy ile yerli ve yabancı milyonlarca şarkıyı, yüzlerce hazır listeyi ve son çıkan albümleri özgürce dinleyebilen Kuzey Kıbrıs Turkcell’liler; beğendiği şarkıları video klipleri ile izleyebiliyor.

Bu haber toplam 3086 defa okunmuştur
Etiketler : ,