1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Finalistler belirleniyor
Finalistler belirleniyor

Finalistler belirleniyor

Rauf Raif Denktaş Kupası’nda kadınlar yarı finallerinin oynanmasının ardından bu akşam erkekler yarı finalleri oynanacak.

A+A-

Voleybol Federasyonu tarafından organize edilen ve bu yıl 4’üncüsü düzenlenen Rauf Raif Denktaş Kupası’nda kadınlar yarı finallerinin oynanmasının ardından bu akşam erkekler yarı finalleri oynanacak. Atatürk Spor Salonu’nda günün ilk maçında Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) ile Yeni Erenköy Belediyesi saat 18.00’de karşılaşacak. Bu karşılaşmanın ardından saat 19.30’da Vakıflar ile Çamlık Spor takımları karşı karşıya gelecekler. Geçtiğimiz hafta Cuma günü oynanan kadınlar yarı finalleri sonunda Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) ile DAÜ takımları finale yükselmişti. 4’üncü Rauf Raif Denktaş Kupası’nda final maçları 17 Şubat Salı günü Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak.

Yıldız Kızlar’da 11. hafta
Voleybolda Yıldız Kızlar Ligi’nde klasman müsabakalarının 11. hafta karşılaşmaları hafta sonu oynanacak. Çamlık Spor şu ana kadar oynadığı 10 karşılaşmayı da kazanarak ligin zirvesinde namağlup liderliğini devam ettirdi. Yıldız Kızlar’da ikinci sıra için DAÜ ile Yeni Erenköy arasındaki çekişme devam ediyor. Klasman müsabakalarını ilk iki sırada tamamlayan takımların final serisinde oynama hakkını elde edeceği maçların tamamlanmasına iki hafta kaldı. Çamlık Spor ilk finalist olan takım oldu.

Bugün
Atatürk Spor Salonu: DAÜ – Y. Erenköy (R.R. Denktaş Kupası yarı final – 18.00)
Atatürk Spor Salonu: Vakıflar – Çamlık Spor (R.R. Denktaş Kupası yarı final – 19.30)

13 Şubat Cuma
Atatürk Spor Salonu: G.Gücü – Vakıflar (Yıldız Kız – 18.00)
Erenköy Spor Salonu: Yeni Erenköy – DAÜ (Genç Erkek – 19.30)

14 Şubat Cumartesi
Arena: DTSK – YDÜ (Yıldız Kız – 13.00)
Arena: Çamlık Spor – DAÜ (Yıldız Kız – 14.30)

Bu haber toplam 1107 defa okunmuştur