1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Finalin adı: YDÜ -DAÜ
Finalin adı: YDÜ -DAÜ

Finalin adı: YDÜ -DAÜ

Voleybolda 4.Rauf Raif Denktaş Kupası’nda yarı finaller dün akşam Atatürk Spor Salonu’nda oynandı

A+A-

Eren ŞİŞİK

KKTC Voleybol Federasyonu tarafından organize edilen 4. Rauf Raif Denktaş Kupası'nda finalistler belirlendi. Rakiplerini mağlup etmeyi başaran Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) ve Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) adlarını finale yazdırmayı başardı.

YDÜ rahat kazandı: 3-0
Atatürk Spor Salonu'nda oynanan ilk yarı final maçında Yakın Doğu Üniversitesi ile Vakıflar karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında rahat bir oyun çıkaran ve maçı 3-0 kazanan YDÜ takımı adını finale yazdıran ilk ekip oldu. Maçın başından sonuna kadar rahat bir oyun oynayan ve tecrübeli kadrosuyla sonuca erken ulaşmasını bilen YDÜ takımı finalin de en büyük favorisi olarak gösteriliyor.

DAÜ geriden geldi: 3-2
Bu karşılaşmanın ardından oynanan bir diğer yarı final karşılaşmasında Çamlık Spor Kulübü ile Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) karşı karşıya geldi. Çekişmeli geçen karşılaşmada başa baş bir mücadele oynandı. Özellikle oyunun kritik anlarında rakibine nazaran daha etkili bir oyun çıkaran Doğu Akdeniz Üniversitesi takımı  maçı 3-2  kazanarak adını finale yazdıran ikinci takım oldu. Çamlık Spor takımı ise 2-0 öne geçmesine rağmen bu üstünlüğünü koruyamadı ve karşılaşmadan yenik ayrıldı.

Final 17 Şubat’ta
4.Rauf Raif Denktaş Kupası'nda YDÜ ile DAÜ arasında oynanacak olan final karşılaşması 17 Şubat Salı günü Atatürk Spor Salonu'nda oynanacak.

Bu haber toplam 1669 defa okunmuştur