1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Finale bir adım kaldı
 Finale bir adım kaldı

Finale bir adım kaldı

Devlet Daireleri arası halı saha futbol turnuvasında yarı finalistler belirlendi

A+A-

Geleneksel olarak düzenlenen devlet daireleri arası halı saha futbol turnuvasının 5’incisinde yarı finallere gelindi. Hasan Ramadan Cemil adına bu yıl ikinci kez düzenlenen devlet daireleri arası halı saha futbol turnuvası geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da İbrahim Özsoy tarafından organize edildi. Göçmenköy Halı Sahası’nda 1 buçuk ayı aşkın süredir devam eden turnuvada önceki akşam oynanan çeyrek final maçları oynandı.

Gruplarda ilk 4’e kalan takımların çapraz eşleşme ile mücadele ettiği çeyrek finallerde ilk olarak Merkezi Cezaevi Dairesi ile Gelir ve Vergi Dairesi takımları karşı karşıya geldi. Mücadelede 2-0 önde olan Cezaevi üstünlüğünü korumayı başaramazken, Vergi Dairesi oyun disiplininden kopmadı ve rakibini 4-3 mağlup ederek adını çeyrek finale yazdıran ilk takım oldu.

Bir diğer çeyrek final maçında Devlet Hastanesi ile Telefon Dairesi arasındaki mücadelede Telefon Dairesi ilk devreden 4-1 öne geçmesine rağmen mücadeleyi bırakmayan Devlet Hastanesi ikinci devre 1 gol daha buldu ve kalesini gole kapadı. Telefon Dairesi rakibine gol atamadığı gibi başka gol şansı da vermedi ve 4-2’lik galibiyetle çeyrek finale yükseldi.

Gecenin üçüncü maçında tur atlayan takım son bölümde belli oldu. Jeoloji Maden Dairesi ile Telekomünikasyon Dairesi arasındaki maçın ilk devresi 1-0 Telekomünikasyon Dairesi üstünlüğünde sona erdi. İkinci devre Jeoloji Maden Dairesi beraberlik golünü bulurken son 3 dakikaya 1-1 eşitlikle girildi. Ardı ardına goller bulan Jeoloji Maden Dairesi yorulan rakibini son bölümde saf dışı bırakmayı başardı.

Çeyrek final son maçında ise turnuvanın iki yeni takımı karşı karşıya geldi. Sivil Havacılık Dairesi ile Elektrik Dairesi takımlarının karşılaşmasına maçı 10-6 kazanan Elektrik Dairesi yarı final biletini alan son takım oldu. Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’nda yarı final ve final programı şöyle:

BUGÜN
Saat 21.00: Jeoloji Maden Dairesi-Telefon Dairesi
Saat 22.00: Gelir ve Vergi Dairesi-Elektrik Dairesi

14 EYLÜL PAZARTESİ
Saat 18.30: Üçüncülük maçı
Saat 19.30: Şampiyonluk maçı

Bu haber toplam 1130 defa okunmuştur