1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Final öncesi dostluk mesajları
Final öncesi dostluk mesajları

Final öncesi dostluk mesajları

TAMSU U15 Ligi’nde finale kalan iki takımın yetkilileri Lefkoşa’daki yemekten sonra bu kez Dumlupınar Spor Klubü’nün davetlisi olarak Mağusa’da buluştu.

A+A-

Süleyman Rebge
Pazar günü Değirmenlik Belediyesi Sadık Cemil Stadı’nda oynanacak olan TAMSU U15 Ligi finali öncesi mücadele edecek olan Dumlupınar ve Yenicami’nin yetkilileri Gazimağusa Aspava Restaurant’ta bir araya geldi. Her iki takımın yetkililerinin buluştuğu yemek son derece sıcak bir ortamda gerçekleşti.

Zaim “Doğru işler yaparak buralara geldik”
Dumlupınar U15 Antrenörü  Mehmet Zaim, bu finalin tesadüf olmadığını, doğru işler yaparak buralara geldiklerini belirtti. Zaim 3 senedir aynı oyuncularla çalışıp birbirleri ile uyumlu bir aile havası oluşturduklarını ve bunun başarılarında önemli bir etken olduğunu söyledi. Yenicami U15 Antrenörü Burcan Cantaş ile saha dışındada dostlukları olduğu aktaran Zaim, finalde arkadaşı ile karşılaşacağı için ayrı bir mutluluk içinde olduğunu aktardı.

Cantaş “Dostluk ve centilmence bir final olsun”
Karşılaşma öncesi düşünçelerini aktaran Yenicami U15 Antrenörü Burcan Cantaş, hedeflerinin her sene final olduğunu, bunu başardıklarını, dostluk ve centilmence geçecek bir finalin ardından kupayı kazanacaklarını inandığını söyledi. Dumlupınar U15 Antrenörü Mehmet Zaim ile yakın dost olduklarını söyleyen Cantaş gerektiğinde bilgi alışverişi yaptıklarını sürekli iletişim halinde olduklarını aktardı.

Perçinçi “İki takımda ülke sporu için hizmet ediyor”
Yemekte görüşlerini aktaran Yenicami Akademi Direktörü Emre Perçinçi, iki takımın da yetiştirdiği sporcuların ülke sporuna hizmet sağladığını, iki antrenörün de gerektiğinde birbirinin takımını çalıştırdığını bu paylaşımın çok önemli ve sonuçta ülke sporunun kazanacağını söyledi. Diğer kulüplere “Gelin sorunlarımızda birlikte hareket edelim, birlikte yardımlaşalım” dediklerini fakat Dumlupınar Antrenörü Mehmet Zaim dışında kimse ile  pek yakın ilişkiler kuramadıklarını aktardı.

Bu haber toplam 1481 defa okunmuştur