1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Final gibi eşleşmeler
Final gibi eşleşmeler

Final gibi eşleşmeler

Pepsi Kıbrıs Kupası çeyrek final kuraları dün çekildi

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi

Pepsi Kıbrıs Kupası çeyrek final kura çekimi dün Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) Ahmed Sami Topcan Toplantı Salonu’nda bu tura kalan takımların kulüp başkanları ve temsilcilerinin katılımı ile gerçekleştirildi. Kura çekiminde erken final niteliğinde eşleşmeler oldu. Geçtiğimiz yılın finalisti iki takım Yenicami ile Lefke çeyrek finalde karşılaşacaklar. Küçük Kaymaklı ile Doğan Türk Birliği’nin eşleştiği bu turda, Gençler Birliği – Mormenekşe ve Yeni Boğaziçi – Yalova eşleşmeleri kura ile belirlendi.

Tüm maçlar 28 Mart’ta. Lig maçları oynanmayacak
KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu, kura çekimi öncesinde yaptığı konuşmada çeyrek finallerin bir şölen havasında geçmesini dilediklerini, bu doğrutuda dört karşılaşmayı dört bölgeye verdiklerini açıkladı. Çeyrek final maçlarının 28 Mart Cumartesi günü oynanacağını ve o hafta liglerde hiç maç oynanmayacağını açıklayan Sertoğlu “Sponsorumuzun adı ile ‘Pepsi ile Futbol Günü’ adı altında tüm maçları aynı gün oynatma kararı aldık. O hafta liglerde maç oynanmayacak. Güzel bir gün yaşayalım” dedi.

Başkanlar birlikte yemek yedi
Pepsi Kıbrıs Kupası çeyrek final kura çekimi öncesi bu tura kalan 8 kulübün başkan ve temsilcileri ile birlikte Kıbrıs Türk Futbol Hakemleri ve Gözlemciler Derneği’nde KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu ve yönetiminin daveti ile birlikte yemek yediler. Pepsi Kıbrıs Kupası çeyrek final eşleşmeleri şu şekilde:

Girne 20 Temmuz Stadı: Yenicami – Lefke
Cihangir Stadı: Doğan TB – K.Kaymaklı
Dr. F. Küçük Stadı: Gençler Birliği – Mormenekşe
Şht. H. Ruso Stadı: Yeni Boğaziçi - Yalova

Bu haber toplam 1108 defa okunmuştur